Godnatt

Dags att krypa i säng nu, och måste läsa lite spanska innan jag somnar. Imorgon väntar en lång dag igen, med prov dessutom. Jippie morgondagen kan inte bli mer jobbig. Får se om jag hinner blogga någonting innan skolan börjar, det är tveksamt eftersom att jag och tidiga mornar inte går ihop. Blir liksom plus mot plus, om ni tänker som mig haha. Godnatt

 

 


motion

 

 


Att komma-i-gamla-byxorna-schema!

Sitter och lyssnar på majas låtar, ni vet hon som brukar komma upp ibland på eniros reklamer på tv? Hon sjunger jättebra och första gången jag hörde henne på reklamen var jag bara tvungen att ta upp mobilen och skriva ner hennes namn. Vill ni också lyssna? Isåfall hittar ni hennes myspace sida här.

Ska nog snart ut och springa eller göra lite situps, har satt upp som mål för mig själv att träna varje vardag plus söndag, (fredag undantag) dels för att gå ner i vikt eftersom jag har gått upp jättemycket och dels för att må lika bra som jag gjorde förut! Därför har jag nu satt upp ett fem veckors  att komma-i-gamla-byxorna-schema. Det håller alltså på i fem veckor och jag kan redan visa hur första veckan kommer se ut, utöver schemat är det  väldigt viktigt med mycket vatten. Hur mycket jag väger denna vecka är en hemlighet så länge och kommer avslöjas om fem veckor!


30 september

Hejhej! Orkade inte sitta vid datorn igår eftersom jag kände mig så duktig som både hade haft danslektion och sedan vart ute och sprungit. Kände mig som en ny människa efter att jag kom in helt röd i ansiktet och genomsvettig. Det var riktigt skönt att ta en springtur, vet inte hur lång den var men den gjorde nytta iallafall och det är vad som räknas. Haft två lektioner idag, efter historian så tänkte jag som vanligt gå med hanna till matsalen och käka sen inte göra nånting förns spanskan börjar klockan tolv, men när jag frågade hanna om vi skulle gå och käka får jag höra en god nyhet som gjorde mig både förvånad och glad! Ingen spanska! Så vi gick ner på stan för en kort stund sedan åkte hanna hem och jag fortsatte gå runt för mig själv innan jag begav mig upp på cykeln och iväg hem. Nu ska jag göra iordning mig lite lunch och sen ta det lungt.




29 september

Hej snyggingar. Idag var jag i skolan till en början sen gick jag hem, och nu tror jag äntligen att jag är klar med mitt geografi/matte arbete!! Goda nyheter, huh? Ska på dans ikväll kvart över sju, sen vill jag ut och gå eller springa. Skulle åkt ut till björnön och gått igår efter träningen, med pappa. Men han mådde inge bra så det blev aldrig av tyvärr, får väl hoppas att det går idag. Nu ska jag lägga mig i sängen med musik och plugga på till spanska provet på torsdag, suck.

plugg, stress osv osv.

Nej nu orkar jag inte sitta och försöka göra stapeldiagram och jag vet inte vad i excel när jag inte kan. Får göra det imorgon i skolan, och det är åt helvete. Den här veckan är åt helvete. Prov på torsdag och massa att göra inom historia/sam arbetet. Är stressad till hundra och skulle verkligen behöva ett långt lov. Jag orkar inte, min hjärna tänker bara; det här går aldrig, jag kommer inte klara av det här, det är för svårt osv. och då blir det så också. Kan inte hjälpa det även fast jag vet att det inte är fullt omöjligt. Nu är jag snart klar med delen inom geografin och då ska jag ta något gott lägga mig i soffan och kolla lite på tv, sen hoppa ner i ett varmt bad. Ska nog gå på massage i veckan, det kan behövas. Godnatt


28 september

Hejdär, nu sitter jag och pluggar till geografi/matte arbetet. Försov mig idag, vaknade tio minuter innan vi skulle börja sen hade jag ett problem vilket fick min morgon att verkligen börja helt fel så då bestämde jag mig för att vara hemma istället och jobba klart med arbetet. Hatar att plugga, så jävla mycket. Jag vet liksom aldrig hur jag ska lägga upp det när jag pluggar eller ska göra ett arbete. Men för att göra det en aning lättare tänker jag på alla roliga och lediga stunder jag kommer ha framöver så då går det lite bättre. Nu måste jag fortsätta, pussar


jul & nyår

sitter och lyssnar på den här låten med peter jöback. Längtar så himla mycket efter julafton och nyår så det är sjukt. Tänk att vakna, gå upp och göra varm choklad på spisen och sedan dricka den medans snön faller utanför, gud så mysigt. Jag vill ha snö, och bara ligga och göra snöänglar. Nu är det bara tre månader kvar till jul och nyår och förhoppningsvis är det snö då. Julen gör mig lugn på något sätt, det är som en sorts paus ifrån all stress osv. Jag är nästan tvärt emot de flesta, de saknar sommaren och jag vintern. Sommar har ju precis varit, och vi har fått njutit av värme många veckor och dagar, nu är det dags att burra in sig i vinterjackorna och mössorna. Iallafall om jag får säga vad jag tycker!

Nej hörni, nu börjar klockan röra sig och jag ska göra lite till på arbetet sen sova. Måste upp imorgon trots att jag har sovmorgon. Sov gott, i will.


27 september

Sådär nu sitter jag framför datorn i köket och faktiskt jobbat för en gångs skull. Känner mig lite duktig även fast jag inte kommit så långt. Min plan är att bli klar med beskrivningen och befolkningsutveckligen av landet idag, och sedan fortsätta med de olika diagrammen och studierna inom folkmängd osv imorgonbitti och efter skolan.
Kom hem från sala vid halv fem sen har det bara vart plugg, blä. Jag vill ha helg igen, så jag kan mysa med daniel och slippa fokusera och vara stressad.

Just det, den sjätte oktober dvs. näst nästa vecka ska jag nog ta ledigt på tisdagen och åka till stockholm för att gå på jobbmässa på berns. 10-16 så jag kan inte åka efter skoltid, hoppas jag får ledigt! Ska prata med elin om hon också ska dit. Men nu ska jag ta en paus och käka sen fortsätta med mitt arbete. Och just det, bilder på kläder som jag skulle sälja kommer upp i veckan, keep looking.


melissa horn - new york

i sala

Okej som vanligt blev det inget pluggandet, måste skärpa mig och göra allting imorn. Som vanligt i sista minuten.. Just nu är jag i sala hos daniel , kom precis hem vi har vart ute med några av hans kompisar. Vet inte vad vi ska göra nu, men kommer väl på något snart. Skriver mer imorgon när jag kommer hem, puss


26 september

Nu har jag legat i sängen och kollat på tv3's & kanal5's webbtv sen jag kom hem från politi. Kvällen började inte bra alls först satt vi utanför 55an i typ en och en halv timme, sen satt vi utanför en fest vi inte fick komma in på i typ 40 minuter. Men sen brainstormade vi lite och kom på den smarta idén att åka till kolbäck där politi bor tolv på natten och bada bubbelpool.

Vi gick och la oss runt fem/halv sex idag och jag och bettan tog bussen tillbaka till västerås halv tio så man är ju inte allt för pigg just nu. (kolla filmerna). Är helt slutkörd så det ska bli skönt att bara ta det lungt ikväll, kolla film och käka något gott till.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, har inget speciellt att dela med mig av förtillfället haha. Snart ska jag plugga, jag är hur dålig som helst på det. Ni har ju läst mina inlägg de senaste dagarna där det står; "nu ska jag plugga, hörs sen". Tror ni det blir så? nej haha inte alls. För jag har så mycket annat roligt för mig att jag skiter i att plugga, vilket suger eftersom jag vet att kommer få göra allt i sista stunden som alltid. Så idag måste jag ta tag i pluggandet och börja med mitt geografi-matte arbete! Wish me luck. 

 

random kille utanför festen som inte kunde släppa att felix hade hjälmen med sig, rätt kul faktiskt. (ingen bild, bara ljud)





Hos politi!

Sitter hemma hos politi med bettan och felix. Killen har världens högtalare och skönaste rummet! Snart blir det bubbelpoolen med lite dricka. Låter inte helt fel va? Dessutom är han hemma själv, kvällen kunde inte sluta på ett bättre sätt. Hörs mer imorgon, för nu ska vi dunka musik och bara ha det bra!

nu åker jag..

Sådärja nu ska jag cykla iväg och möta bettan, sen ska vi vidare till haga på en fest. Och jag får äntligen träffa politi!! Känns som år sen. Det är en för bra vän, en av dom mest snälla människor jag känner. Aja, let's start the night!

förresten, min gulliga mamma kom hem & överraskade mig med en helt ny outfit, är hon inte snäll?






whops

sitter här i ett par shorts och sovtröjan, byter alltid om till det så fort jag kommer hem för man orkar ju inte gå runt i jeans hemma, inte jag iallafall. Skippade draman idag, whops. Istället gick jag på stan med mina underbart störda kompisar, fullt normala kan vi inte vara iallfall. Ikväll ska jag nog ut med bettan, på lite party hoppas jag. ni får veta mer senare. Nu måste jag plugga. :)




såhär såg jag ut idag, fast utan glasögon.

25 september

Godmorgon! Jag håller på och fixar mig lite eftersom att vi har skolfoto idag. Och då kanske man inte ska komma i mjukisar och mjukiströja, vilket jag annars nästan alltid har i skolan. Håller på och fönar håret för tillfället, usch hatar mitt hår, inte hårfärgen utan själva håret. Blääää. Nu måste jag fortsätta annars vet jag någon som kommer komma försent.

hiss&diss


Uggs! Dom är ju bara för sköna och hur snygga som helst, visst kanske inget man går på fest i men ett par skor man kan ha i vardagen. Och fötterna tycker nog garanterat om det!

Pälsjackor. Kanske inget dom flesta skulle sätta på sig, men just därför är det så roligt att man ska våga ha det! Man sticker ut och har man det till rätt kläder är det jävligt snyggt. Varför vågar vi så lite nu för tiden, tycker det är synd att dom flesta går runt och tänker på vad alla andra ska tycka. Våga bära päls! (dock inte riktig päls, jag är djurvän!)

Stora ringar, och då menar jag på fingrarna. Stora ringar i öronen, näe.. Har förälskat mig i stora ringar på senaste tiden, det gör liksom det där lilla extra. Mindre ringar syns ju knappt, här vill vi synas!

 
Mjukis-dresser!
Det är för uttjatat nu, stop. Man ser alla storbloggarna med sina mjukis-dresser hit och dit, kort efter kort. Okej dom kanske är sköna, men det är inget man går i på stan? Mjukis-dresser is so last year, sånna använde man när man var runt sex.

Tatueringar, går fet bort hos mig. Hud ska det vara inte en massa klotter. Vi är inga klotterplank? Tycker inte om att ens rita på mig själv med bläckpennor det ser så trash ut på något sätt.

Fjortis looken, platina blondt hår, stripigt löshår och way to much smink. Är vi kvar i 14-års åldern? Nej skulle inte tro det. Vissa verkar eller vill inte komma ifrån den åldern tydligen. Jag säger inte att platina blondt hår är fult, på vissa är det fint men det är själva den här "looken" jag inte förstår mig på.

 


24 september

Gud vad jag är trött.. Det märktes lite i skolan när jag svarade fel på hannas fråga haha. Vi satt vid datorn och kollade på en youtube film där en tjej hade dött,  såhär såg det ut:

hanna - Hur dog hon?
jag - Hon blev överkörd av ett träd.
hanna - eh va? hur dog hon?
jag - men hon vart överkörd av ett träd.
hanna - men haha hur dog hon, vadå träd?
jag - oj, eh hahahaha oj. Menade tåg.

Så ja, mina fyra timmars sömn inatt märktes nog lite. Men dagen var inte så jobbig som den såg ut på schemat, tur det. Har kollat runt lite på bubblerooms hemsida och dom har jättemycket fint på rean! Rekomenderar verkligen att kolla för det finns otroligt fina kläder till låga priser. Om ni trycker här Bubbleroom så kommer ni hemsidan och kan klicka er vidare till rean! Men nu är det faktiskt plugg och mellanmål som gäller.



Baby doll dress
REA:499.00 kr



Tuxedo vest
REA:269.00 kr



Silk Skirt
REA:1799.00 kr


Topp
REA:129.00 kr


sovit gott?

Godmorgon. Det blev inte många timmars sömn inatt och därför så är jag jättetrött idag. Jag tror jag somnade runt halv fem och gick upp för tjugo minuter sen.. Ska snart till skolan men ska hämta upp linus innan eftersom han bad så snällt om skjuts. Idag är nog en jobbig dag, har inte kollat schemat än men jag vet att det är en rätt så lång dag. Idag är det bara plugg som gäller efter skolan alltså. Sa ju att jag skulle plugga igår, tror ni det vart av? nej.. Så idag har jag lovat mig själv för att slippa göra allt i sista minuten att plugga! Nej nu måste jag fortsätta klä på mig och sminka mig, så hörs vi sen.

Godmorgon?

Godmorgon kanske inte passar in men jag vaknade precis. Har sovit sen fem, underbart. Ensam hemma är man också, mamma och pappa skulle åka till sthlm och göra ett ärende. Är det bara jag som stormtrivs ensam?..

Det hände idag igen två-tre gånger!
Vet ni vad jag har varit med om, det hände en gång i åttan eller om det var sjuan när jag var med Daniella och så hände det igår och idag. Jag blir helt yr och allt snurrar, så blir det svårt att gå rakt, balansen blir sjukt dålig. Känns som att man precis har åkt världens jävla snurrkarusell, det är lite läskigt faktiskt. Gången när jag var med Daniella var det extremt, hon var tvungen att hålla i mig för att jag inte skulle ramla omkull. Vad kan det bero på järnbrist, för lite vatten, lågt blodtryck? Något av det skulle jag nog tro iallafall. Hoppas det inte händer för många gånger till, då tänker jag gå till doktorn. Nu ska jag ringa och höra med mina parents vart dom är sedan vet jag inte, i have to see.

 
 

rea-rea-rea!

Hello! Kom precis hem efter en liten shoppingrunda på stan med hannis. En klänning och ny foundation blev det. Jag måste nog vara bland dom bästa när det gäller fynda alltså. Mina ögon ser bara rea-rea-rea skyltar! Och jag väljer nästan alltid det billigaste framför det dyraste. Nu ska jag göra mellanmål sen blir det plugg, så vi hörs lite senare.




Hanna sov och väntade på att få sluta..


sen mötte hon *hemliga* farbror blå.. look so cute!


Detta blev min shopping för idag!

Förresten, om ni behöver nya foundations så har dom just nu rea på Parelle. (obs. inte alla färger dock)


sleeptime

Nu har jag lagt ner för många timmar framför datorn och för några på pluggandet. Men vad är roligast? Och det brukar ju oftast ( när det gäller mig själv ) sluta med att jag väljer det roliga framför det tråkiga..
Blir inga tolvtimmars sömn som i söndags inatt inte, nej jag kommer nog inte somna förns runt ett/ halv ett.
Sov gott det ska jag också försöka med.



ragga , shake shake.

Drar ner på dans nu, ska bli hur skönt som helst att få dansa av sig allting.
I love reggaeton

lalala


skolan..

Sitter i skolan och har kommunikation, hade håla innan eftersom kerstin var sjuk på engelskan. Ibland önskar man ju bara att man kunde flytta fram lektionerna när sånt händer så man får sluta tidigare. Den här dagen har väl vart rätt bra, jag och elisabeth var faktiskt nyss och hälsade på på gamla skolan (fryx). Saknar verkligen den skolan. Maten, gymnastiksalen, lärarna, skåpen ja det mesta. Känns som att jag har jobbat med det här jävla matte-geografi arbetet hela dagen, jag blir galen! Men nu måste jag jobba, skriver mer när jag kommer hem.

oh yeah, äntligen dans ikväll sköööööönt!

bilder från i söndags med girlsen!


noll koll?!

Nu sitter jag och gör ingenting speciellt. Idag har varit en vanlig dag, men vi fick ännu ett nytt arbete i skolan inom samhäll & historia. Seriöst skillnaden mellan högstadiet och gymnasiet är stor tycker jag och det har bara gått några få veckor. Det är konstigt beskrivet, alltså hur vi ska redovisa och genomföra arbetena och jag förstår verkligen inte. Är det bara jag som är otroligt osmart och dum eller är det fler som inte förstår sig på allt?

Totalt så har vi tre arbeten vi jobbar med nu, och det ena ska till och med vara klart på fredag fast vi inte ens har haft tid att knappt börja med det?! Blir så stressad och förvirrad, har jag valt rätt, kommer det bli bättre och roligare, borde jag gå något praktiskt kanske? Usch mina tankar är verkligen huller om buller..

Efter skolan idag så cyklade jag och bettan en bit tillsammans innan vi skilldes åt, hon hem till sitt och jag till mitt. Hade träning från 5-7 som vanligt, och kom inte hem förns halv fem så hade ingen tid till att skriva alls. Imorgon blir en jobbig dag så jag måste sova nu snart för att orka med allt. Hoppas hanna kommer, godnatt.

Snart blir det lite shopping här på min blogg bla. kläder jag ska sälja, bild osv. håll utkik!


helgen!

väldigt dålig update på sista tiden.. Men helgen har varit jättebra! Åkte till sala i fredags och sov hos daniel sen åkte han med till västerås på lördagen. På kvällen blev det kulturnatta med fia och marcus sen åkte jag och daniel hem till dc på inflyttningsfest. Vid två fick vi skjuts hem sen kollade vi lite på eva och adam innan vi sov. Igår vaknade vi runt tio eftersom att han skulle med en buss vid elva, men när vi kom till busshållplatsen så gick den inte förns tjugo över tre så vi gick hem till mig igen. Och lilla gulleplutten gav mig massage tills jag somnade, hur skönt som helst! Runt halv tre gick vi ut och mötte fia och elin sen blev det hem till mig och leta efter kläder som vi skulle ha på plåtningen i skrapan, det gick väl sådär för mig att hitta kläder haha. Jag är alltid nästan klar i sista minuten.. that's me! Men iaf limouisinen kom vid halv fem och vi hade väldigt roligt där, blev sminkade och fixade håret sen fick vi ta massa roliga och fina bilder! Men tyvärr så köpte ingen eftersom det var sjukt dyrt, 3 bilder för 995 :- , lite för mycket.. Men en klart rolig  upplevelse! Efter den långa dagen somnade jag vid tio, det var riktigt skönt kan jag berätta. Nu ska jag fixa mig lite och sätta på mig kläder sen cykla till skolan, måndagar börjar man ju trotts allt 11.40 ;)





(Elin tog två smygbilder på mig, innan dom sa till hehe)

fler bilder kommer snart!


..

är i sala, åker hem vid tre idag. skriver mer sen.


you´re so strange

Skolan..

Godmorgon alla. Nu sitter jag i skolan och har geografi, usch det är så himla tråkigt och jag förstår verkligen ingenting.. Vi har något sammarbete mellan matten och geografin, bara sju minuter kvar sen slutar vi! Eftersom jag inte arbetar så flitigt på lektionen så kommer jag få hur mycket som helst att göra hemma.. Men mamma får hjälpa mig. Nu ska vi sluta, hörs efter skolan. Just det, jag ska shoppa idag! Nu blev jag på betydligt bättre humör.. :D

I love shopping

Okej inlägget blev rätt sent haha.. Städade och donade och var verkligen tvungen att städa. Men iaf, hockeyn igår var skitrolig! Fast vik förlorade med 3-2.. Gick hem efter matchen och pratade med Daniel, länge sen så det var riktigt skönt efter det så sov jag, tror jag?. men idag måste vart den skönaste dagen på länge, hade bara engelska och historia sen slutade vi. Så efter historian gick jag, hanna, nima och tirdad ner på stan och käkade på subway. Sen blev det stan med hanna och senare med elin fram till tre. Cyklade hem sen åkte the whole family till erikslund för shopping. Min shopping idag såg ut såhär:

  • 2 par skor, skopunkten
  • jacka, dammode
  • armband, lindex

Det bästa som finns måste nog vara att shoppa, jag verkligen älskar att komma ut ur ena affären och in i nästa med kassar och en massa nya plagg och smycken att använda. Men det är lite synd att man inte är rik, för då skulle jag vara överlycklig haha.. Fast, vem skulle inte det? Imorgon slutar jag halv fyra, en såndär dryg jobbig dag som man bara vill spola över, men tyvärr är det så livet är. Efter ska jag ner och shoppa, får ju pengar imorgon så ska hitta något fint tills på söndag hade jag tänkt. Sen på kvällen åker jag hem till Daniel, jag säger bara; mysigt. Nej hörrni  nu närmar sig klockan sakta två så jag ska hoppa ner i sängen och sova. Vi hörs imorgon, då lovar jag att lägga in allt från idag och imorgon som jag har köpt!


idag på stan, gaaalet

i skolan, tim & nima


Torsdag 17e sep..

Jag ska käka mat och kolla idol sen kommer ett inlägg! 



kristian anttila - västra frölunda


top 30, och överlycklig!

Jag håller på och fixar med bloggen, det är inte klart än men tänkte skriva medans iallafall! Idag har jag vart i skolan, min feber och huvudvärk har gått över en aning. Gick hem från skolan i måndags eftersom jag inte mådde bra alls, men idag var jag tillbaka. När jag kom hem kollade jag på tv och åt mellanmål, så ringde något konstigt nummer som jag aldrig hade sett förut. (och för dom som inte vet det så brukar jag inte svara på dolt, okänt nummer som ringer.) Så smsade jag och frågade; vem? Men jag somnade och då hade numret ringt igen, och jag vaknade av att jag fick ett sms..

Gissa vad det står?! Jo att jag har vunnit i modellfotografernas tävling, och att jag ska höra av mig. Så jag hoppar upp ur sängen och ringer upp dom. Blev överlycklig alltså, det är något jag har drömt om hela mitt liv. Iallafall så var jag top 30 och skulle bli upphämtad med limouisine på söndag runt fyra, för att åka till firsthotell bli sminkad och fixa håret sen plåtning! På köpet fick jag ta med 3 vänner. Är så himla glad så det går inte att beskriva, och elin blev lika glad hon också när jag ringde och frågade om hon ville följa med! Så Fia och Elin följer med på söndag, och kanske nån mer har inte bestämt mig..

Hur som helst så har jag inte gjort så mycket mer idag, men jag ska snart fixa mig lite och dra ner på hockey med louise, vi har vip ofc! Vi hörs lite senare.
















..


jävla dator och blogg!

Sådär, nu har jag försökt att ändra min blogg hela dagen känns det som. Iallafall i tre timmar, och internet är så segt att jag typ inte har kommit någonstanns. Så om ni undrar varför min header är borta, och allt ser helt konstigt ut så är det för att det blev fel någonstanns när jag skulle ändra färg, stil osv på kommentarsfälten. Så jag vart tvungen att byta stilmall och alltihoppa.. great! Jag var nog irriterad på min blogg när jag fick reda på att klassfesten ikväll är inställd, alltså jag blir så himla förbannad inget blir som jag vill idag! Helvetes *****.  Blir nog ut med Bettan ikväll iallafall, så jag har nånting kul att göra. Slänger in en bild innan jag beger mig ut på äventyr!

klassfest!

Orkade aldrig sätta mig & skriva igår så det blir nu istället. Gårdagen var rolig faktiskt i skolan, haha Elisabeth är ju helt störd så då blir skolan en aning bättre! Efter skolan gick jag ner på stan med Elin & Louise, väldigt trevligt. Sedan cyklade jag hem och var hemma hela kvällen och hade familjemys, det var riktigt skönt. Sov väl drygt 13 timmar inatt, det behövde jag verkligen! Jag vaknade för en liten stund sen, och snart ska jag göra frukost. Idag ska jag hinna med att städa och plugga lite. Och ikväll blir det klassfest hos Tim, det kommer nog bli sjukt kul! Nu ska jag göra frukost så vi hörs lite senare, (kolla in filmen på bettan i skolan haha).


Red-hair

Oj oj oj, det blev ett sent inlägg idag. Jag kom precis in faktiskt. Har varit ute litegranna, tidigare idag var jag i skolan som vanligt, det var helt okej fast jag var skittrött. Måste gå och lägga mig i tid idag eftersom dagen imorgon är lång. Börjar åtta slutar halv fyra, låter kul på en fredag va? Jaja, får inte vara trött imorn då blir allt jobbigt bara.. Hoppas även att det blir en liten klassfest hos Tim, det skulle inte vara helt fel men vi får se hur det blir med den saken.

Idag har jag färgat håret(!!!) Nu är det så rött som jag vill ha det, och passar perfekt med mitt nya löshår! Mamma kom ju hem från sthlm igår och då hade hon köpt två hårförlängningar. Nu ska jag gå och ta mat sen blir det tvn. Godnatt så länge


..

mobilen funnnen, under soffan i vardagsrummet!


Hur lyckas jag alltid..?


"hon är sjukt bra"

Hello, imorse hade jag inte tid att skriva eftersom jag vaknade en timme innan jag började. Har inte hänt så mycket idag heller, vart i skolan & sen har jag faktiskt vart på kopparlunden och hälsat på också. Idag är jag skitseg, somnade typ på historialektionen. Alltså våran lärare är så himla dryg och jobbig. I nian hade jag mvg i historia och jag förstår verkligen inte hur jag ska lyckas med det nu eftersom jag inte orkar med att lyssna på henne! Hon berättar saker som om jag aldrig har haft historia i hela mitt liv, som om vi vore totalt efterblivna. Första lektionen så står hon i en halvtimme och predikar om att alla historiaböcker dom innehåller samma saker men heter olika, shit alltså. Har precis käkat mellanmål och druckit min naturdiet milkshake, den var riktigt god & nu funderar jag på att lägga mig i sängen eller kolla på tv. Hörs senare iallafall..





jag luktar mums!

Har precis duschat, rakade benen använde peeling osv. Det var mycket skönt och nu luktar hela jag mums! Men nu ska jag sätta på mig min sovtröja, kolla lite på big brother sen krypa ner i sängen och få mig lite sömn, vilket jag verkligen behöver eftersom att jag börjar 8.00 imorgon! Sov gott

lite bilder från i sommras


Aw, kolla jag hittade ett gamalt brev från en vän när jag letade efter kamerasladden..


you paralyzing me

Nu har jag precis ätit upp mitt mellanmål. Jag och hanna var klara redan vid kvart i elva så då käkade vi med tirdad sen gick vi ner på stan och tog det lungt. Riktigt skönt att sluta tidigt idag! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så himla mycket idag. Ska börja videoblogga trorjag, haha en kul grej. Tänkte köra något i stil med amanda (amandavardet) haha, ;). Vi hörs senare


Lunken idag

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har iaf jag.. Nu sitter jag här och lyssnar på lene marlin och låten what if, så himla bra. Har precis plattat håret och sminkat mig, snart ska jag byta kläder och sedan cykla till skolan. Efter ska jag nog gå ner på stan och försöka byta mina örhängen som gick sönder, erhm.. skitkvalité! Har ingen aning om när jag slutar idag men det blir nog runt ett/två skulle jag tro. Nej hörni ni måste jag lägga över lite nya låtar på min ipod och sedan ska jag fixa klart det sista, vi hörs i eftermiddag!

Just nu i mina högtalare ..

måste bara slänga in en låt i det här inlägget som jag har fastnat för. Grymt bra.
godnatt & sleep well.


Fullt-upp-dag

Hann inte uppdatera imorse, och sedan har jag haft fullt upp hela dagen, så nu kommer ett inlägg! Direkt efter skolan cyklade jag hem, käkade sen ner till giddeskolan för att ha gymnastikträning. För er som inte vet, så är jag ledare i gymnastik (och har vart det i ca 5 år..) Det var jättekul och dom nya är verkligen duktiga, så den här terminen kommer bli skoj! När jag kom hem vid halv åtta efter att ha haft två grupper åkte jag och mamma till hälla. Handlade mjukisar, en sportbh, kollaigeblock, viktminskningspiller och naturdiéter. Jag är absolut inte tjock jag vet det, men jag vill det här så låt mig göra det. Det kommer bli jättebra med tanke på att jag ska köpa friskis & svettis kort i veckan antagligen. Nu ska jag äta min rostbiffstallrik sedan ska jag lägga mig och kolla på twilight tror jag. Jag är så himla förälskad i den filmen så det finns inte! Jag verkligen längtar tills tvåan kommer ut, någon mer som känner likadant?! Imorgon börjar jag halv nio, och har inte någon lektion alls faktiskt. Vi ska gå "lunken" eller springa, får se vad jag orkar och har lust med. Blir nog väldigt jobbigt att springa 6 kilometer.. Men hur som helst så blir det en skön dag imorgon.

Just nu i mina högtalare ..


dålig uppdatering, men nu är jag igång igen!

Förlåt, det hände igen. Men jag lever faktiskt. Åkte hem från Daniel runt fyra på lördagen sen när jag kom hem blev det ändrade planer. Jag hade tänkt stanna hemma och bara ta det lungt, men så blev det naturligtvis inte.. Åkte hem till fia vid halv sju, vi bastade och hade "spa-kväll". Jag, hon, malin, linn, ewe. Senare frammåt nio var vi klara för att gå ut. Så vi började röra oss mot löken, och det hela slutade hos pg (som börjar bli en vana). En mycket trevligt kväll med roligt folk blev det iallafall, jag och fia cyklade hem till mig runt två sådär fast somnade inte förns runt halv 4? Idag så vaknade man upp ganska trött, och dagen har mest vart seg, förutom dansen.. Och det är därför jag inte har haft tid att uppdatera, allting kommer liksom så tight inpå varandra. Åker hem från daniel, & seg som jag är (faktiskt, tar jag lång tid på mig) gör jag hundra andra saker och hinner inte med att sätta mig vid datorn, så ni får vara beredda på att uppdateringarna kommer lite när som jag har tid.

Imorgon blir det tillbaka till skolan igen.. Usch, jag vet inte vad det är med mig men jag orkar bara inte. Det är hur kul som helst igentligen, men jag har verkligen ingen lust, den är som bortblåst. Just nu är mitt huvud fullt av massa oroliga, konstiga och jobbiga tankar. Det känns verkligen som jag har tappat lusten till allt, och att det inte finns någon mening med något. Emo-depp.

Hur somhelst så ska jag snart lägga mig i ett varmt bad och sedan ta hand om mig själv. Mamma kom ju hem från danmark igår, så jag fick några fina presenter. B.l.a. bodylotion, badkulor och body scrub. kan behövas! Funderar även på om jag ska gå på massage i veckan, jag har ju mitt fina presentkort från skolavslutningen som inte är använt än. Nu har ni en liten aning om vad som hänt i mitt liv under helgen iaf.

film från i lördags, utanför pg


fredagsmys

Sitter hemma hos D nu, tidigare var jag på stan med Dilba, införskaffade mig ett par fina örhängen och en ring. Gick hem till Daniel runt halv tre. Köpte chips och kakor så har vi kollat på film och gottat oss. Blev nyss en promenad med markus till månsan (en sjö). Nu ska vi nog sätta på en till film sen blir det sova. Hörs imorgon, godnatt :)


Här kommer även en film innefrån toan på fiket med Dilba. Och några bilder. Enjoy!


(filmad med mobilkamera. mycket dålig kvalitè + ljud)




mot sala

Åker till sala nu, vi hörs lite senare.


ena stunden lever man, nästa stund är man någons minne

Idag har jag ju som sagt bara varit hemma. Och då kollade jag på några klipp av malin karlsson, ni vet hon som blev överkörd av ett tåg? Det är för hemskt att man ska behöva dö innan man ens har börjat leva sitt liv. Jag själv har aldrig förlorat någon nära, alltså människa. Men jag kan verkligen tänka mig hur jävla dåligt man skulle må, det finns inte ens ord att beskriva med.

Världen är bra underlig. Vi föds för att dö, och hittar någon att dela livet med för att bli lämnad. Under livet så finns det så jävla många bra stunder, men även de dåliga som tar hur mycket energi och glädje ifrån oss som helst. Varför existerar dessa dåliga saker, varför inträffar dom, och varför just en själv?! Det är frågor vi alla undrar över, men som vi aldrig kommer få svar på.. Jag är verkligen en sån person som blir ledsen när andra är det och visar medkänsla. När jag ser alla dessa videoklipp kan jag börja störtgråta, och oftast sätter jag mig in i den situationen att det faktiskt kan hända mig, att jag kan förlora en av mina närmaste vänner. Usch, det är hemskt.. Låten här nedanför är så sorlig och får mig att tänka på alla som dött p.g.a olyckor, eller självmord. Dött överhuvudtaget.

nu ska jag sova, godnatt på er.


Tips på musik?


Filmmys

Kollade precis klart på en film, walled in. Verkligen en bra film, som man inte kan låta bli att dra sig ifrån. Absolut ingen B-film, utan väldigt levande faktiskt (skulle kunna vara baserad på en verklig historia). Rekommenderar den starkt. Nu är det verkligen film-väder, regnigt och kyligt + mörkt = perfekta filmstunden!



walled in - trailer


Dagens ..






RSS 2.0