03:13

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Lucas har somnat och jag är verkligen inte trött. Fredagskvällen spenderades med sandra, wian och anna.Vi började hemma hos david med vin och en god drink, sedan vidare till en fest som vi verkligen kände att vi inte ville in på så vi fortsatte turen ner mot stan. Åt snabbmat och sedan åkte jag och sandra hem till mig och somnade till stockholm boogie.

Idag, eller igår eller ja hela lördags eftermiddagen och kvällen har jag spenderat här, hos min lucas. Vi har lagat potatisgratäng med rostbiff och myst till två filmer och en serie. Firar nämligen två månader idag. Helgen kunde inte startat bättre. Nu hoppas jag på en vecka som bjuder på ännu fler roligheter.

10 02 26

Precis kommit hem från en shoppingrunda på erikslund med mor min. Blev sex snygga plagg som fick följa med hem. Nu ska jag tvätta bort mitt smink som jag haft under dagen, byta om och bege mig till sandra. Najz












p i e r c i n g s

VARNING FÖR KÄNSLIGA

Piercingar. Öronen, bröstvårtan, näsan, tungan, naveln, ja man kan i princip ha piercingar över hela kroppen. Jag själv har en. Om man då inte räknar med öronen där jag har tre. Totalt har jag haft sju. Fyra i öronen, en i läppen och så naveln.

Jag har aldrig varit speciellt känslig för att ta hål, med tanke på att jag tagit 4 av 7 hål själv. Något jag funderat på väldigt länge nu är faktiskt tung piercing. Det är ju så jäkla snyggt, speciellt på killar! Problemet är ju bara päronen. De är förstås för gamla för att förstå sig på den här generationens ideér. De tycker att det anses billigt och att ens tänka tanken är idiotiskt.. Iallafall mina.

Men om ett år har man uppfyllt lagens ålder, är myndig och kan bestämma själv. Då jäklar tror jag att jag slår till. Om jag inte som med navelpiercingen lyckas få den mot deras vilja, hihi.

Det mesta är snyggt i mina ögon. Töjningar lagom stora såklart och bara i ett öra, septum, Industrial, ögonbrynet och under läppen i mitten.



industrial


septum



Men när det ser ut såhär, det är ju bara sjukt. Så onödigt att förstöra sin kropp sådär. Vad är det som är charmigt, fint och snyggt?



kvinna med tänjd läpp




m u s t h a v e s


Mina "must haves". Tänk va snyggt det kommer bli i sommar med dessa fina plagg, solbrillor och en snygg bränna? Kan knappt vänta tills jag får leva i shorts igen.

10 02 25





lite nytt till garderoben som jag glömt visa här. Dojz från skopunkten 100 :-, och halsduk från Joy 150 :-. Skorna är mina favoriter, och priset är perfekt. Tips om någon får för sig att köpa ett par, storlekarna är små.

m e a t

sitter hemma hos bebis. Det är läggdags nu, men tror vi ska slå på en film och somna till. Tänkte bara skriva några rader om vad som händer just nu. Gud vad jag mår bäst nu alltså, i'm home.
tjing

f u n d e r i n g

Jag har funderat på en sak. Varför måste vissa tjejer bete sig som skit mot varandra? Varför kan vi inte istället för att snacka skit och trampa ner varandra, visa respekt och vara glada för varandras skull? Höja varandras självförtroende genom smickrande kommentarer (även fast vi kanske inte alltid tycker så egentligen) och beundra varje tjejs insida istället för att vara så beroende av det yttre. Blir så trött på vissa tjejer ibland..

såhär säger Jessica Alba i cosmo:

"Om kvinnor bara kunde lyfta upp varandra istället för att tävla med varandra så skulle det vara bättre för alla. Och jag tycker att vi ska stödja varandra istället för att trampa ner varandra för att lyckas".
Jag håller verkligen med henne.

r e m e m b e r m e







Elin Sigvardsson – Song for Anna

Håller på och pluggar, går väl inge vidare om jag ska vara ärlig. Tre dagar kvar sen ska jag njuta en hel vecka av ledighet! Ikväll ska jag träffa L, skönt. Over and out


s t a r s

Ska snart krypa ner i sängen tror jag. Känner mig rätt trött så då passar det väl bra att lägga sig i sängen och somna till andra avenyn. Imorgon ska jag plugga hela dagen, can't wait. Ska även städa lite och slänga gamla prylar som jag verkligen inte har någon användning av längre.

Goodnight guys

w a l k i n g i n t h e s u n w i t h m y s u n s h i n e










c o l d

Idag är en såndär dag när jag bara vill vara ensam och pyssla med olika saker. Ska rensa garderoben lite senare och just nu håller jag på med olika småsaker här i bloggen. Ska strax ta ut nallzor på en promenad, hon blir verkligen överlycklig när hon får komma ut. Men vet inte om jag känner detsamma med tanke på att det typ är - 20 ute?


b o d y



måste säga att min lillebror är underbar. När han kom hem idag så fick jag allt det här. Han hade köpt allt bara för att han tycker om mig så mycket. Blev riktigt glad och överraskad. Tack underbara lillebror ♥


b e l i e f

Helgen har varit bra. Väldigt lugn helg vilket har behövts. I fredags blev det en lugn kväll hemma hos pg och igår blev det att åka hem till Linn på tjejkväll, och senare åka hem till älsklingen för att sova. En riktig myshelg med andra ord!


outfiten yesterday





idag blev ännu en myspys dag. Jag och min panda + lejonkungen 2 + björnbröder = underbart.

m o g e t

jag ska nog starta en grupp på facebook:

" vi som hatar killar som säger hejdå såfort de får reda på att man har pojkvän"

f r i d a y

Godmorgon! Solen skiner och sommarvärmen gör så att man bara kan gå i shorts och linne. Nja, inte riktigt va? Snöstorm rättare sagt.. Hur som helst, jag är helt klar och ska snart gå ut till bussen. Får verkligen hoppas på att jag kommer med bussen, har ju en skolungdom kommun och jag vet inte om den fungerar inne i stan.

När jag skulle köpa den igår så kunde han som satt i kassan inte svenska, så han trodde att jag skulle köpa cigaretter? När jag var klar och äntligen fått mig en bussbiljett tyckte jag synd om nästa som skulle köpa något i den affären..
Nåja kan inte göra annat än testa, så får vi se hur det går sen. Ska möta upp Emily på stan direkt och sedan ska vi på studiebesök hos socialen. Hoppas det ger mycket! Nu måste jag kila, tjing.

b e b i

Sitter hos min bebis men snart kommer mamma och plockar upp mig. Hem och käka + duscha sen packa med mycket mat (lucas önskan) och komma tillbaka. Ikväll ska vi bara mysa och sova, skönt. Men nu ska jag strax klä på mig. Tjing

d i e

mitt hår är ett helvete. Jag orkar inte bry mig mer nu

t o p s h o p




de här klädesplaggen skulle inte sitta fel till våren/sommaren. Tänk va härligt att strosa runt i bara shorts och ett linne! Funderar på att ta en tur till storstaden snart igen, Topshop's Unique kollektion har kommit ut nu, underbart!

något som verkligen får mig att tänka på våren är  The Veronicas – Untouched.


w e d n e s d a y

sitter i skolan och hoppas på bättre tider. Har hål en timme till sen spanska en timme. Efter det ska jag röra mig hemmåt direkt och plugga. Valpen ska ut också, det är ett riktigt problem om man inte har orken men man är ju så illa tvungen.

Så det som ska göras idag är att

* skicka in engelska uppsatsen
* plugga till svenska provet som är imorgon
* plugga till matte procent provet på fredag
* plugga på arbetet inom Geografi/Samhäll som ska vara klart nästa vecka


Jag ser fram emot en riktig lärorik dag med många timmars plugg, för det finns ju inget bättre än att behöva sitta med svenska boken i flera timmar nonstop och lära sig om personliga pronomen, tempus, teman osv!

f a c e


i n f o r t h e k i l l

har varit och handlat med mamma. Att få köpa någonting gör mig alltid en smula gladare. Har en känsla av att jag just nu gör allt förutom det jag borde göra. Lite typiskt mig faktiskt. Förutom det på bilden följde såklart... två hårfärger med hem. Oförutsägbart va? Nej det är inte alltid lätt att vara mig, färg och resultat kommer senare.

Nu ska jag faktiskt, (och då menar jag det) börja plugga. Har ju tre luriga prov som bara ligger och längtar efter att få skrivas av mig denna vecka, synd bara att jag inte längtar lika mycket.


 

j u s t a d r e a m

idag är jag inte på humör. Tårarna är bara några sekunder från att bryta ut och minsta lilla sak får mig att bli arg. Känner verkligen att jag skulle behöva åka bort några veckor och spendera tid åt andra saker än skolan och mina problem. Bara rensa tankarna och andas in frisk luft.

Ska lägga mig och läsa lite i boken mamma hade köpt till mig idag innan jag måste börja med allt plugg...








w e e k e n d

Helgen har varit bra. Festen i lördags blev lyckad och gårdagen spenderades med världens bästa pojkvän! Vi åkte hem till lucas mamma på middag vid fyra tiden och blev kvar där fram till klockan åtta. Efter det sov vi hos mig och kollade på några andra avenyn avsnitt. Bilder från i lördags dyker upp senare.




fick ett jättefint halsband av min älskling


brosh och badbomb av mamma, så gulligt.


s t ä d d a g s

håller på och städar lite smått. Tjejerna kommer om en och en halv timme, och senare bär det av till födelsedagsbarnet tim. Har verkligen inte tid att skriva mer nu, får se om jag hinner lägga upp några bilder innan vi drar vidare ikväll. Tjing

t h i s d a y

Otroligt, jag är uppe nu? Tio i nio på en ledig fredag, jag måste vara galen. Nej men imorse (06:30) kände jag mig jättepigg och min lilla valp ville inte sluta busa, så då blev det svårt att ligga kvar i sängen. Satte på andra avenyn som jag somnade till igår och nu har jag sett ytterligare några avsnitt.

Idag tänkte jag hinna med att fika med några tjejor och vid fyra tiden ska jag möta upp min älskling. Annars är dagen oplanerad. Vi får se vad som bjuds idag!

Kristian Anttila – Vill Ha Dig låten gör mig lika glad varje gång!


f ö r n y e l s e

uuwek jag är riktigt trött på mitt rum och mitt hår. Jag vill ha förändring, fina stora roliga förändringar. Jag vet precis hur jag vill ha mitt rum, och det kommer bli så.. men inte just nu.  Blir så trött på att det är så lite ledig tid över.

Och håret, det vill jag nästan inte prata om. Färgar jag det en gång till så har jag väl inget hår kvar.. Men nu är jag nästan helt säker på vilken färg jag vill ha. Problemet med mig är ju bara att jag ändrar mig stup i kvarten. Jag kan inte se likadan ut hela tiden, det är nog min "tvångstanke", att jag måste förändra mig. Mest för att jag tycker om att prova nya saker men också för att jag bara måste förändra mig, tycker det är så tråkigt med människor som inte ens vågar färga en aning mörkare/ljusare. gosh..

några tankar jag hade bara. later

s k ö n t j a

Slutade ett igår och ett idag, och som pricken över iet är jag ledig imorgon. Kan inte bli skönare. Ska snart ta mitt pick och pack och dra iväg till simhallen, det blir simmning och solning med m denna eftermiddag. Men först lite mellis, tjing.


t o d a y ' s q u o t e

Jag tänker aldrig på framtiden,
den kommer tids nogändå.

Citat av Albert Einstein.


t o d a y ' s q u o t e

Sportkommentatoren under matchen:
- Det ser mörkt ut på Kenyas avbytarbänk...

Citat av Okänd.


u p d a t e

är riktigt seg idag, kan vara för att det inte blev många timmars sömn inatt. Jag och älskling låg och kollade på andra avenyn, avsnitt efter avsnitt. Det går ju bara inte att slita sig ifrån! Men nu ska jag byta om, käka något lite snabbt och sedan möta mathilda för en lång promenad. Känner att vi behöver prata lite strunt.

här har ni favoirten just nu

Joel Alme – A Young Summer's Youth


16:47

tjenixen.
Nu ska jag packa ihop min grejor och dra iväg på träning. Inte egen träning, men som tränare. 
Just det, min bebis blev jätteglad för överraskningen. nu ska ni få se lite bilder innan jag måste kila.





hörs!

s u r p r i s e

tjingeling!
Nu ska jag packa klart det sista och sedan börja gå mot min älskling. Jag har en liten överraskning till honom idag, kan tyvärr inte visa bild innan för jag vet att han läser då och då så bilder kommer antingen ikväll eller imorgon. Hoppas han blir glad!

Jag är riktigt usel på outfit bilder, men idag tog jag mig tiden. Dock lite suddigt





tröja monki
halsband mammas smyckehörn
byxor & skjorta från kappahl som mammsen precis kom hem med


t o d a y ' s q u o t e

Det högsta nöjet i livet är att göra det som folk säger att du inte får.


e v e r y b o d y b u t m e

tjingeling på er.
Gårdagen spenderades med ett gäng härliga tjejer. Kvällen började hos anna med kortspel, sång och massa prat och vid nio började vi dra oss mot staden. Tog bussen ut till hökåsen där det blev bastu och jacuzzi bad hos gurås. Vid ett tiden beställde vi en taxi och drog oss in mot staden där mycket skoj hände!

Jag och anna har kommit fram till att är man singel och vill hitta ett ragg är det bara att besöka västerås centrum ca två på natten. Det måste ha varit minst 5 olika killgäng som frågade om vi skulle med på efterkaka, kolla på film, ville ha skjuts någonstans och en malmö-bo började till och med skrika att han älskade anna haha..så det kan gå.

Tog mig tiden igår och var lite kreaktiv, stolt. Pimpade min kavaj litegranna, så nu ser den en aning roligare ut om jag får säga det själv. Bildeer från kvällen kommer senare, nu är det melodifestivalen som ska ses. tjing





s u m m e r


klicka på bilden för att lyssna på låten

kan jag inte bara få lägga mig i ide de tre närmaste månaderna och vakna upp en varm sommardag? Slippa sätta på mig den tjocka jackan, fodrade skorna och vantarna. Slippa bli blöt om tårna och slippa frysa varje dag. Bara dra på sig ett par shorts, linne och solbrillorna och sedan traska runt i det enda fram till kvällen utan att få gåshud en enda sekund.

Jag vill svettas för att det är så varmt och bli brun. Bada och ha grillkvällar med en massa vänner! Jag saknar sommaren något enormt, snälla låt det gå fort nu så vi slipper all snö.

k i s s N t e l l



Var nere på staden idag efter plugget och selma lurade med mig till belle. Men tur var väl det för jag blev ägare till dessa snygga kängor. Hittade även en awsome jacka, ca 800 kr så när nästa studiebidrag rullar in blir den min. Snart ska även P&L biljetten beställas med anna, som jag längtar!


h a i r

I've fallen in love

Måste köpas nytt löshår snart, den här gången riktigt riktigt lååångt. Blont ska de vara också, med tanke till sommaren då. Ibland hugger det mig hur osmart jag var som fick för mig att klippa page.



Och det vägrar att bli långt igen, varför hår varför?


f l u m m

Idag är jag riktigt trött. Skolan flöt på med flumm från min sida och träningen gick bra, dock lite seg sådär på måndagskvällen. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen bege mig hem till min bebis. Saknar väl honom lite sådär för mycket nu, (även fast vi sågs igår). Sjukt hur man inte tröttnar på varandra. Jag menar jag har kompisar jag inte ens står ut med i tre dagar, men med min bebis skulle jag kunna vara ihop med mer än en vecka i streck. Såklart skulle vi tjaffsa haha, men jag skulle inte tröttna en sekund!

Nog om min kärlek till lucas haha. Nu ska jag promenixa de få meterna till duschen, cya!

n e w











00:49






RSS 2.0