10:11

BYTER NU TILL
linamihi.blogg.se

walk me down your broken line



20:34 sunday

Hej på er! Ännu en helg har gått och det blir bara färre veckor kvar till sommarlovet, awsome! Jag har hunnit med mycket den här helgen känns det som. Orkar inte skriva så mycket mer om helgen, kommer några bilder här istället. Kram på er

Fredag













Lördag





vissa bilder är tagna från mathildas blogg.

08:50

Godmorgon!

Idag är det ingen snö så långt ögat kan nå, det känns så skönt! Och sen är det även fredag, härligt! Nu ska jag åka till skolan och njuta av detta väder. Vi hörs senare, kram!

20:13

pjuh, hade precis en telefon intervju. Den gick ganska bra tills jag skulle börja prata på engelska. Usch, tänk vad nervös man kan bli bara genom att behöva prata på ett annat språk. Vad det gäller får ni vänta med att få reda på, :).

Nu ska jag fixa och trixa lite med min egna blogg men också en blogg som ska bli en informations sida för min och Elins gymnastikgrupp. Hörs senare, kram.

15:38

Hej på er! Ja den har dagen har varit allt annat än rolig typ.        
1. Vaknar kvart över sju, kollar ut genom fönster och inser att det är dåligt väder.
2. Jag och pojkvän gör oss klara ska gå ut till bussen, pisskallt.
3. bussen stannar på stan får gå hundra kilometer till skolan i pisskallt väder.
4. kommer ut efter lunchen och då SNÖAR det??
5. på spanskan får vi reda på att lektionen inte alls är inställd imorgon, vilket gör att jag börjar 12 istället för 13.

Anyways, nu ska jag strax ta ut hunden, jippi i detta väder! Senare blir det hem till pg.
Här är några skönheter från monki så länge.

UPDATE: Åkte hem till pojkvännen vid sju istället. Vi har latat oss framför ett outsiders avsnitt och pratat massvis. Ska strax hoppa ner i sängen och in i drömvärlden. Godnatt!




väskor 60 :-
kavaj 250 :-
solglasögon 150 :-

pretty things

godmorgon. Ligger i sängen och har precis vaknat för andra gången, gick upp vid sju tror jag det var och sa grattis till pappa sen gick jag bums till sängen igen. Ska snart börja packa väskan och göra mig i ordning för att cykla till löga och ha bad. Inte taggad.

Här kommer bilder som jag inte visat:




klänning h&m 299:-
ring h&m 49,50 :-

men nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag! kram

I can be

måndagen avklarad! En dag bestående av skola, prov, jobbet, solning och en lång springtur. Riktigt skönt. Imorgon har jag sovmorgon så det jag tänker göra nu är att slå på en film och se en stund innan jag somnar. Dock måste jag upp tidigt eftersom min pappa fyller år, men sedan blir det tillbaks till sängen det kan jag lova. Hoppas solen håller i sig imorgon! Godnatt

favoriten just nu:


sun

Godmorgon!
Solen skiner och idag ska man till underbara skolan. Efter skolan ska jag göra ett prov och sedan blir det jobbet till sju som vanligt. Hoppas det härliga vädret håller i sig nu. Hörs senare!





såhär ser jag ut idag.
Klänning h&m
strumpbyxor Åhléns
glasögon från marknad

weekend

Lovet började med att Elin hade fest hemma hos sig på lördagen, trevligt! Så jag och Alexandra tog bussen dit och partade kvällen ut.






Söndagen och måndagen tog jag och lucas det bara rätt lungt. Men på tisdagen begav vi oss hem till lucas mamma för att fira födelsedagsbarnet Ludde (hans lillebror). Onsdagseftermiddagen spenderades med några snabba in och ut i olika affärer innan de stängde och sedan hem till lucas. Ludde och Jonna kom förbi senare och det blev några glas och prat, mycket trevligt.

Torsdagen spenderades med tjejkväll hemma hos mig och fredagen hemma hos Lucas där det var överraskningsfest för Jesper! Behöver nog inte skriva något om dom kvällarna, bilderna får tala för sig själva.

TORSDAG





FREDAG

motivation ?

idag är jag så otroligt trött. Trött med stort T. Kan bero på mina 5 timmars sömn kanske? Känner att jag inte har så mycket motivering till bloggandet och annat, inne i en svår period just nu. Men jag ska försöka, för min och eran skull. Håller också på med att försöka få en ny bloggdomän, vi får se hur det löser sig.

Bilder från lovet och nya köp ska jag försöka ladda upp ikväll som jag sagt tidigare, men nu ska jag ta en pn. Trött.

kan inte sova.

Usch ligger här och kan inte sova. tankarna just nu: jag vill inte, jag vill inte. Ångest, ångest, ensamhet, ensam, svårt. allt är svårt. klara av, börja om, lyckas, misslyckas, tänka om bryta ihop. nu är det för mycket ord, blunda försöka sova. Godnatt

mew

Och så har en hel veckas lov bara flygit förbi. Känns som om det enda jag har gjort är att sova, men det är ju iofs bra med tanke på hur pigg jag förhoppningsvis kommer vara nu när skolan sätter igång igen.

Fredagskvällen vart awsome, en riktigt riktigt rolig kväll! Och igår bjöds det på party hos födelsedagsbarnet sandra, dock hemfärd efter ca två timmar pga trötthet.

Nu ska jag spendera resten utav min söndagskväll med att plugga inför morgondagens samhällsprov. Hoppas verkligen på bra betyg imorgon. Det återstå att se, nu måste jag fortsätta.


bild från igårkväll, jag och mina klädbyten alltså. Efter att ha bytit om ca 5 gånger blev det ljusa jeans, helvit t-shirt och hängslena. (alltså inte kläderna på bilden för dom som är tröga)

Bilder från veckan ska jag försöka lägga upp senare ikväll, kram!

bad update

väldigt bad update här alltså. Men anyways, lovet har varit bra hittills. Girls night igår och ikväll blir det party! Likaså imorgon. Ska uppdatera er om mina dagar i bilder imorgon. NU: PARTY!

Hörs imorgon


.


Whataya want from me

Godmorgon. sovit gott? Jag har!

Dock blev jag tvungen att gå upp sju imorse för att låsa och säga hejdå till familjen som åker till stugan under lovet. Och gud vad jag kommer sakna min bebis, min lilla nalla. Men helt klart skönt att få lite tid själv.

Lucas ska hem på påskmiddag vid ett vilket betyder att jag blir helt själv. Funderar på om jag ska städa lite och kanske hinna med lite plugg, jag har ju en tendens att skjuta på allt så länge som möjligt.. Ikväll så ska jag och alexandra iallafall iväg på lite party hemma hos Elin, ska bli trevligt. Hoppas på en riktigt bra kväll nu!

Artisten och låten som inte kan försvinna ur mitt huvud just nu är ingen annan än Adam Lambert med låten Whataya Want From Me 

bad update

väldigt dålig uppdatering här, jag vet. Idag har varit en såndär göra-ingenting-dag. Det enda jag och Lucas har gjort idag är att gå en promenad från honom hem till mig, och tagit ut vovvsingen annars har hela dagen tillbringats i sängen. Ikväll blir det en lugn hemmakväll och imorgon bjuds det på party hos Elin, trevligt!

Min älskling ska bo hos mig hela veckan, gissa om jag känner mig nöjd. Nu ska vi fortsätta på vår göra-ingenting-dag. Later


beatbox

Äntligen lov! Slutade klockan ett och då blev det ner till city med Elin. Köpte klockan jag pratade om igår och senare blev det käk på spicy, yummi. Kom hem runt tjugo i fyra då hämtade mamma upp mig och vi åkte till en secondhand butik där jag fyndade en kavaj, en skjorta, en röd kortarmad jacka eller vad man ska kalla det och ett par brallor.
Ikväll har jag och Elin Lucas lägenhet för oss själv, awsome. Det bjuds på film, prat och mys. Later
Klocka från New Yorker 99 :-





RSS 2.0