w e e k e n d

Det blev storstaden i fredags, åkte upp med Elin. Mötte upp Patrik och gick sedan runt i olika affärer, hittade mig 5 fina plagg som fick följa med hem till garderoben. Runt sju mötte vi upp resten dvs, anton, linus, moa och pg för lite mat på pizza hut. Vid halv tio blev det avatar 3d och den var grymt bra! Ni som inte har sett den, det är ett måste alltså.

När bion var slut halv ett dök det upp ett problem, var stod bilen, och var var parkeringen? Sprang runt i cirklar fram och tillbaka upp och ner, men ingen bil och inte rätt parkeringsplan. Det slutade med att vi delade upp oss och tillslut fann anton och pg bilen. Var tillbaka i västerås vid halv tre och då hoppade jag av hemma hos älskling.

Och nu ska jag ta ut nalla sedan lägga mig i ett varmt bad.


jag, elin och patrik


jag, linus, pg och elin

n e v e r r e g r e t

hej kära vänner! Just nu sitter jag med färg i håret, efter mycket men och om så har jag bestämt mig. Men ni får vänta med att se resultatet tills imorgon/lördag. Var på staden idag och hittade mig 2 par byxor för 100 kronor, och ett par trosor för 20. Jag hjärta rea och imorgon blir det storstaden!

m i n b ä s t a

jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
jag skulle fastna i min ensamhet igen
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
om du lämnade mig nu ♥

älskling, du är det bästa som hänt mig. Vi två kan klara allt, alltid.
jag älskar dig


s o m e n e w

1. Imorgon ska jag bli ägare till ett par grymt snygga brillor. Jag och tjejerna var nere på stan innan vi skulle åka skridskor och då såg jag min nya kärlek. 2. imorgon kommer lönen + studiebidraget. 2450 :- rikare! 3. imorgon ryker allt det slitna håret. 4. snart färga håret, all utväxt och ful färg ska bort bort bort.

har inte shoppat kläder sen..? ja ni ser, jag kommer inte ens ihåg eftersom det var så sjukt länge sen. Det ska bli riktigt skönt att få köpa lite nytt. Det är ju rea i nästan varenda butik nu, 1/2 av 1/2 priset. Och på fredag eller lördag blir det storstaden, vilket betyder topshop, zara, monki, week day och taj mahal. galet glad!

men nu ska jag byta om och åka ner med mammsen och pappsen på visning av en lägenhet i stan. Mamma är förälskad, frågan är bara kommer hon gå hela vägen?

i l o v e y o u

isn't it obvious that i love you ♥

har suttit och pluggat en stund nu, det har faktiskt gått in i huvudet fort. Ovanligt för det brukar det absolut inte göra. Ska läsa 10 minuter till sen hämta bebisen (hunden), sätta på en film och mysa tills vi somnar. Imorgon ska man ju tillbaka till plugget, bara 5 veckor kvar till lov nu! längtar för mycket
godnatt

n a l l a

ett tag sen sist. Men jag har en gullig nyhet, jag har fått en liten bebis. Tre månader, vit och ljusbrun och hur underbar som helst, nalla heter hon. Helgen har spenderats med massa olika personer. I fredags mötte jag upp elin och hannah och senare blev det party på rönnby, och jag sov hos min älskling. Lördagen hämtade vi lilla nalla sen åkte jag på tjejkväll hos elin. Senare kom min älskling och sov hos mig.

Den här dagen ska jag egentligen spenderat på att plugga, men jag är så jäkla lat så det har inte blivit av än.. Nu väntar tacosen på bordet och sen ska jag köra igång med pluggandet. hörs senare



n a l l a


h ä r l i g t men f a r l i g t

åhhhhhhh.. jag sitter och letar efter låten "when everybody knows" som är med i sommaren med göran. Jag vet vad artisten heter och vad låten heter, men icke sa nicke. inga resultat någonstanns. Nu lägger jag ner sökandet.

Har ni tänkt på vad fort tiden går? Jul & nyår flög ju bara förbi och om 13 dagar är vi inne i februari redan?! Sedan är det bara mars och i april närmar sig våren. Det känns som att jag nyss började på gymnasiet. Men jävlar va skönt det känns att sommaren snart är här alltså! Den kommer bli hur bra som helst, känner jag på mig! p&l, stugan, fester, bara umgås och leva! Jag längtar.



n o p h o n e

Ska snart iväg på första gymnastik träningen för året. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt eftersom jag hade sån jäkla mensvärk hela natten och även idag. Och eftersom min mobil har gått och gått sönder och min kamera laddare är borta så kan jag varken lägga upp bilder eller få tag på folk. Ska ta och leta fram kameraladdaren ikväll så ett problem blir löst iaf. Nej, nu ska jag klä på mig. tjing

s k o r

suck, hade totalt glömt bort att jag skulle byta mina skor. Ni vet dom bruna jag fick hem istället för dom svarta? Eftersom bytesrätten inte gäller längre så tänkte jag lägga upp dom här och höra om någon är intresserad?
Aldrig använda, och säljer dom p.g.a att de inte sitter bra alls på mig.
strl 39
100 :- eller högre bjudande


19:23

Ska strax bege mig ut för att springa tror jag, det var ett tag sen nu. Helgen har bara spenderats med lucas. I fredags var vi på bio, did you hear about morgans som var väldigt bra. Det enda minuset var att jag satt brevid en kille som asgarvade högt hela tiden. Sjukt drygt, dessutom satt han och tuggade och blåste i sitt sugrör.

Och snart ska jag och min bebis åka upp till storstaden för shopping. Då ska 2000 spenderas på bara kläder, *överlycklig*. Katjing


09:09

dags att dra sig till plugget snart, tog lite extra sovmorgon. (shh!)  Provet får gå som det går idag. Ikväll får jag äntligen träffa min bebis!





en liten bild på mig idag

c o l o u r s

Har precis varit iväg på ett ledarmöte i en och en halv timme med elin. Fick massa info om kommande termin osv! Ska förbereda mig inför kvällen som kommer bli... lång. Ska plugga samhäll, skriva en uppsats och öva på pjäsen jag ska spela upp imorgon. Usch jag vill bara att morgondagen ska vara över så jag kan koppla bort skolan och allt plugg några dagar.

Funderar väldigt mycket fram och tillbaka på inte om, utan NÄR jag ska byta färgen på mitt hår. Är väldigt inspererad av amanda berg, megan fox och ashley olsens hår färger. Vi får se vad det blir, nu måste jag plugga. later

kolla in håret på brudarna, det finns bara två ord.
grymt snyggt







07:12

flottigt hår och för lite sömn. Usch jag är inte på topp den här veckan. På grund av allt plugg så blir det mindre och mindre sömn. Nu ska jag slänga på mig myskläder och dra till plugget, första lektionen är engelska, vilket betyder att jag ska redovisa min bok. tjing


?

det är obegripligt. Hur kan jag ha gjort av med 3350 :- på sexton dagar?


l i v e e a c h d a y

tjena!
Sitter och dunkar the sounds i högtalarna och har precis lagt in massvis med bilder på facebook. Idag ska jag börja med allt plugg, euuh känner verkligen hur jag bara skulle vilja slänga böckerna åt helvete. Bara den här veckan ska jag:

torsdag:
♥ kunna spanska orden på sidorna 44-47
♥ göra engelska bokredovisning

fredag:
♥ geografi, mineral, bergarter magmatiska, bergarter metamorfa, bergarter, förklara samt ge exempel på.
♥ ha samhälls prov
♥ drama inlämning uppsats

åhå, låter roligt va? Nej om jag ens ska klara g kunskaperna på provet på fredag måste jag börja plugga nu. Ska snart ta mitt pack och bege mig till lucas, vi ska försöka plugga tillsammans. Kommer vi lyckas? Jag hoppas det iaf. När jag ändå är i farten med bilder på FB tänkte jag lägga in några från i helgen med lucas.









c l o s e r t o m y s e l f

inte skrivit på ett tag, kan bero på att jag bara har vart med min pojkvän hela helgen. Vi har mysit och firat mamma som då fyllde 50. Jag hade faktiskt roligt även fast det inte var jag som var på fest, men det var väldigt kul att se gamla mammor och pappor som släppte loss haha.

Skolan idag var riktigt seg, allt jag ville var att åka hem. När klockan var en minut i fyra stod david framme i klassrummet och predikade om, vad vet jag? Jag satt och dagdrömmde hela lektionen. Iallafall så släppte han oss inte förns prick fyra, en aning irriterande. Har hunnit med att inhandla en almenacka för 2010 idag på ica maxi och solat.

Ska strax gå och möta min bebis som kommer hit idag igen! Det är för underbart ibland. Måste laga mat snart också, det blir tortellini, (stavning?). Nej, nu ska jag städa lite.


l i v i n g l o v e

sitter hemma hos min bebis nu. Ikväll har vi lagat tacos, kollat på let's dance och träffat några. Just nu står han i duschen så jag passar på att skriva ett snabbt litet inlägg. Imorgon ska jag upp tidigt, runt tio för att åka hem och sedan till morfar på fika. Mamma fyller 50 feta så på eftermiddagen kommer min bebis, gudmor och en massa kompisar till mamma på besök. Tror inte att jag kommer ha tid att skriva nånting alls imorgon, men vi får se! Nu ska jag gå ut på balkongen ett tag sen krypa ner under täcket med min underbara pojkvän. vilken tur jag har.

l o v e m e t o p i e c e s

Skolan idag var riktigt seg, på första lektionen satt jag helt nyvaken och trodde ärligt att jag skulle somna. Dagen rullade väl på efter det och vi fick sluta 35 minuter tidigare, happy liksom. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll? Jag har absolut ingen ork till att plugga och min bebis är upptagen med annat. Blir väl att tjocka mig framför en film haha.

Kör på lathet resten ut av den här veckan sen ska jag starta med allt på riktigt. Plugga, skriva mitt cv så jag kan söka ett till jobb, andra jobbet börjar och jag ska komma igång med träningen och kosten. All snabbmat som jag verkligen har njutit av ska nu tränas bort och jag vill verkligen känna den där känslan av att "må bra" och var pigg igen. 

Dåligt med bilder, jag vet. Men imorgon får jag tillbaks kameran igen whio!
___


j a g o c h m i n b e b i s i f ö r r g å r


n j u t a v v a r j e s e k u n d

Sitter och lyssnar på time flies med lykke li och funderar. Kan inte somna för att jag dels inte kommit in i "jag vill sova situationen" och vill njuta av de sista timmarna innan skolan börjar. Jag brukar få den känslan ibland, att jag vill vara uppe så länge som möjligt för att ta vara på tiden. Om några timmar ska jag upp, göra mig i ordning och ta bussen till skolan. Sen är man tillbaks i vardagsrutinerna igen. Det känns som att vi njuter av livet alldelles för lite och bara matas på av saker vi är tvugna till.

Har inte summerat året som varit än, vilket man har kunnat läsa på nästan alla andras bloggar. Har tappat greppet lite om hur jag ska skriva och vad jag ska skriva, det känns som att jag bara matar på med massa ord som inte ger någon helhet. Men nu tänkte jag faktiskt berätta om mitt 2009.


År 2009 började med att jag var tillsammans med min dåvarande pojkvän rasmus, jag var lycklig och gick i nian med mina underbara vänner. I mars tog det slut mellan mig och rasmus och jag hade fått mitt hjärta krossat, familjen var splittrad och allt var åt helvete. Jag var deprimerad och hade inte lust med någonting under den första tiden. Jag började umgås med några personer väldigt mycket och vi kallade oss för "familjen". Vi hade sjukt roligt tillsammans och våren började sakta men säkert att smyga sig på, då blev allting en aning bättre. När sommaren kom och vi slutade högstadiet grät hela klassen tillsammans, men senare samma kväll hade alla nior en grymt rolig kväll på djäkneberget med alkohol, musik och man pratade med folk man aldrig pratat med förut.

Sommaren 2009 bestod av fester, solning och jag lärde känna många nya vänner. Efter sommaren började jag på gymnasiet, och jag var inte alls nervös som jag hade trott att jag skulle vara. Tiden gick, det blev mörkare, kallare och jag tappade kontakten med många av mina gamla vänner men jag fick även bättre kontakt med andra och lärde känna nya människor i min klass. Jag blev på "g" med daniel efter sommaren, vi velade fram och tillbaka och jag insåg efter en tid att det inte var vad jag ville ha. Jag skaffade mig ett jobb under hösten, och under en tid isolerade jag mig. Jag gick i skolan, jobbade och på helgerna var jag bara hemma. Efter ca 6 månaders olycklig kärlek ( rasmus ) släppte jag äntligen taget och kunde gå vidare.

Under hela hösten gick jag och längtade tills det skulle bli vinter så jag kunde använda min tjocka jacka och mina stora halsdukar. Vintern kom, och det blev en otroligt kall vinter med mycket snö. Jag slutade med mitt ena jobb en vecka innan all snö kom, precis i lagom tid. Julafton blev inte som väntat, jag hade inte ens någon julkänsla. Tre dagar senare blev jag och lucas ett par, någonting jag verkligen aldrig trodde skulle hända. Men saker är inte alltid som de verkar och vi är så himla lika. Nykär och galen i min underbar pojkvän var vad jag blev och fortfarande är! Nyårsafton kom, och den blev rätt bra tillslut. Början på det nya året avslutades och inleddes med en kyss och jag känner på mig att det här året kommer bli helt underbart..

De senaste två åren har förstörts av massa saker som fått mig att må väldigt dåligt. Jag har aldrig haft ett sånt där " Ja men 2009 var lätt det bästa året, fan vad vi hade kul då ". När någon säger 2008 påminns jag mer om hemska saker än bra, och år 2009 mådde jag inte heller bra. Så nu hoppas jag rejält på att jag slipper en massa saker och bara kan leva!
________________________________________


Jag har inte direkt några nyårlöften, men det känns som att det är en start på något nytt. Så jag har funderat mycket om bestämt mig för att i år ska jag;

Leva livet fullt ut
Fundera mindre på saker
Inte bry mig om vad andra tycker
Köra mitt egna race
Uppskatta mer
Komma i form, äta och träna så jag mår bra

Nu ska jag lägga fram kläder tills imorgon, sätta på en dokumentär och försöka somna. Godnatt!

m o r n i n g . .

Godmorgon på er, sovit gott? Jag har!
Näst sista dagen på lovet och det känns riktigt tungt. Om två dagar sitter man där instängd igen och bara längtar till nästa lov. Den här terminen ska jag verkligen jobba för de betygen jag vill ha, och inte komma en dag innan och börja plugga till ett prov. Det känns som att 2010 kommer bli ett hel grymt år, någon som håller med mig?

Idag ska jag försöka hinna med att sola och plugga innan jag går hem till lucas. Måste hålla solbrännan och har prov på fredag så båda sakerna är viktiga att hinna med haha! Nej för mycket snack och för lite verkstad nu ska jag sätta igång.

f e e l m e

1. Fullständigt namn? – lina nygren gustafsson
2. Tycker du om din mamma & pappa? – från och till
3. Vart bor du? – västerås
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa och lillebror
5. Husdjur? - Nej
6. Färg på ditt hus? – brunt
7. När är du född? – 8 maj 1993
8. Födelsemärken - nej
9. Vilket år tog du studenten? - inte gjort än
10. Något jobb? – ja, tränare
11. När ska du sova ikväll? – när jag blir trött
13. Duschat idag? - nej faktiskt inte
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - ja
16. Vad har du ätit? – på mongoliska och rostmackor
17. Dagens klädsel? – vita leggings, svart tröja, lucas mössa, skjorta
19. Dagens sötnos? – min lucas
20. Dagens roligaste händelse? – hänt mycket roligt idag
21. Har du många vänner? - sådär, men några väldigt bra
22. Hur många har du kysst? – räknar inte
23. Vem kramade du senast? - min lucas
24. Hur många vill du ha sex med? – inget jag funderat på
25. Hur många har varit otrogna med dig? – ingen tror jag
27. Har du pojk-/flickvän? - ja, den bästa
28. Vem pratade du med i telefon senast? - anna
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – lucas: aw, jag älskar dig med sjukt mycket :D du är bäst lina<3

FAVORIT:

31. Film? – ps. i love you
32. Låt? – ingen aning
33. Mat? – kan inte välja
34. Dryck? - cola/cider
37. Stad? – göteborg/stockholm
38. Land? – italien/grekland
39. Ämne i skolan? – historia
40. År? - inget år är en favorit, jag hoppas på 2010

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – lucas
42. Personen du kysste? - lucas
43. Gången du spydde? – de va 2-3 helger sen
44. Gången du grät? – idag
45. Pizzan du åt? – det var länge sen, kommer inte ens ihåg
46. Gången du var i Göteborg? – i sommras
47. Gången du var i Stockholm? – i november tror jag
48. Gången du var full? - nyårsafton
49. Gången du var hög? – aldrig varit, kommer aldrig att bli

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på, men sen jag träffade lucas myser jag hellre
54. Tv-spel eller datorspel? - tv-spel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? – bli uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - big brother
60. Svart hår eller blondt? - svårt, just nu blont
61. Blå ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? – lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? – göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca-cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? – älska, och bli älskad tillbaka
69. Leva eller dö? -  leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? – familjen, lucas och vännerna
71. Personer du hatar? – hatar nog ingen, men finns folk jag tycker mindre om
72. Personer som sagt att de älskar dig? – håller inte räkning
73. Personer du hånglat med? – men räknar inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? – ingen, vill på p&l
76. Gånger du haft minnesluckor? – några fåtal gånger
77. Piercingar har du? - 2
78. Personer du saknar just nu? – 6
79. Gånger ditt hjärta brustit? – en

VEM:

80. Vill du kyssa nu? – lucas lucas lucas
81. Ska du träffa imorgon? – lucas lucas lucas
82. Sjöng du senast för? - lucas ( inget seriöst )
83. Hade du senast en msn-konversation med? - lucas
84. Spelade du tv-spel med senast? –  oj länge sen, tror det blir min lillebror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – lucas
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - finns två
87. Förtjänar att dö? – ingen
89. Vill du sova bredvid inatt? – lucas

VAD:

90. Gör dig glad? – lucas och mina vänner
91. Gör dig ledsen? – just nu, mamma
92. Vad vill du helst göra nu? – åka hem till lucas, och ligga i hans säng i flera timmar och bara prata och mysa, iih
93. Önskar du att du slapp göra? – bo hemma
94. Vill du ha nu? – lucas
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – p&l biljett, att få egen lägenhet, presentkort
97. Tycker du om dina betyg? – inte allt för bra
98. Ångrar du i ditt liv? – om jag hade gjort saker ogjort hade jag inte varit den jag är idag och haft min lucas
99. Är det bästa som har hänt dig? – mina vänner

i n l o v e

sitter hemma hos min bebis nu efter en dag på stan med några människor jag faktiskt saknat för mycket. Det började med att vi solade på glada oxen och sedan gick vi ner på stan en stund innan det blev matdags på mongoliska. Väldigt god mat måste jag säga, första gången jag åt där och jag blev riktigt mätt!
Ikväll ska jag och bebis bara ta det lugnt och mysa. Och imorgon blir det nog förhoppningsvis party med mina glada partypinglor! Ser fram emot det! Nej nu ska jag hoppa på lucas och kittla honom haha, livet känns för härligt nu.

m y s d a y s

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag skrev, och tyvärr hann jag inte uppdatera något mer på nyår för jag hade ganska fullt upp hela tiden. Kvällen började med att jag, elin och bettan fixade oss hemma hos bettan och nån timma senare droppade lucas och christian in. Nån timma efter det kom degen, billy, horvath och robin. Och nån timma senare efter det kom det en massa andra från nowhere, men några ansikten kände jag igen. Vid halv tolv började alla dra sig utåt för att hinna med bussarna till stan, eftersom de flesta ville vara där på tolvslaget. (eftersom det blev stressigt så glömde jag en del saker, bla min kamera så bilder kommer senare!)

Kvällen slutade med att jag sov hos min sötnos, vi köpte chips och myste. Dagarna efter nyår har bara spenderats med honom, så himla skönt! Tagit det lungt, myst osv, 2010 kunde inte börjat bättre! Älskar inte ni också att vara nykära? Man blir så himla glad av att bara se personen och saknar varandra såfort man är ifrån varandra, underbart.

Just nu sitter jag här framför datorn och är lite småhungrig. Ska snart gå och värma lite mat och sätta mig framför en film, är så sjukt trött och känner att jag verkligen behöver sömn inatt! Orkar inte skriva mer nu, vi hörs mer imorgonbitti.





RSS 2.0