s u d d e n l y i s e e

den här dagen kunde börjat bättre. Morgonen började nämligen med att jag vaknade tolv och skulle börja en halvtimme senare, great! Kom ca 15 minuter sent, men det är väl inte hela världen. Träningen nyss gick sådär, ofokuserade barn idag speciellt killarna som bara springer runt och såfort man säger till dom att göra något får man till svars: nej det ska jag inte göra, nej det tänker jag inte. Ibland är dom riktiga små skitungar. Den enda av dem som var lugn var philip, han är så söt! En sån söt, lugn och go kille vill jag också ha när jag får barn, en riktig go kille. 

Nej nu ska jag käka kvällsmat och hoppa in i duschen sen gå ut och träffa matilda i pissvädret. Hörs 

 m u s i c


i ' m h a p p y

har precis sett slutet på kenny starfighter, skön film ju haha iallafall med min humor! Kom hem från luucas för en timme sen ungefär, hade mysigt och kollade på flickan som lekte med elden. Någon som sett den? Jag tycker iallafall att den var bra och längtar efter att få se luftslottet som sprängdes. Ska väl ta och pallra mig i säng snart och slå på en film, det blir nog GW som vanligt. Imorgon ska jag sova ut, börjar ju inte förns 12.30 så blir en skön sovmorgon för min del. And i'm happy, imorgon kommer studiebidraget och nästa vecka lönerna, ekonomin på topp!

Godnatt

a n n o y i n g m o r n i n g

Åh vilken seg dag! Började med att mobilalarmet ringde klockan nio imorse, och eftersom jag fortsatte trycka på Snooze om och om igen slutade det aldrig ringa, vilket iofs var bra. Så ungefär vid kvart i tio insåg jag att jag var tvungen att gå upp för att jobba.

Resten av dagen har jag nog tillbringat här på stolen framför datorn, även hoppat in i duschen en sväng och gjort en lussebulle. Bara en haha, mamma var i full gång med lussebakande så jag tog fram mina erfarenheter och visade henne hur en lussebulle ska se ut. ironi. Planerna för denna dag var att jag skulle träffa rasmus, men så blev det inte. Och det känns så tråkigt att sitta här hemma och inte göra något ikväll när man börjar halv ett imorgon, får se om ja tar en tripp hem till lök senare kanske. 

Nu blir det snart mat, och tända första ljuset! ( Slänger in några bilder som jag tog när vi var i göteborg i sommras. )



 




l a s t n i g h t




















y e s t e r d a y

Godmorgon. Gårdagen så drog jag och bettan iväg till politi och det blev lite fest där, men kvällen slutade med bråk, misshandel osv. Hemsk kväll påvägen från kolbäck och i västerås. Det är ju sånt här man tänker aldrig kommer hända om man är flera, men så är det inte. Kvällen slutade med att vi tog taxi hem till bettan och sov.

Vi har just ätit frukost och bettan sitter och glor på tinas cookalong, som är bra. Ska väl bege mig hemmåt om en stund, måste jobba idag. Bilder kommer frammåt kvällen, puss

m u s i c i n t h e a i r

sitter framför datorn hemma hos politi och är dj! Det är fullt ös och natten verkar bli lång, hoppas ni har det lika trevligt som mig. Sov gott!

s t y l i s h

Shena, mår ni bra? Själv mår jag nog ganska bra förutom att jag är trött och har lite ont i huvudet. Min huvudvärk har jag haft i snart 2 ½ vecka nu, varför går den aldrig över? Mamma tror att det beror på min dåliga sömn, men den här veckan har jag legat i sängen vid nio/tio varje dag förutom igår. Jaja, hoppas det går över snart.

Kom hem från stan för en liten stund sen, jag och bettan strosade runt lite och hittade ett och annat fint. Nu slipper garderoben vara hungrig, hihi.


t o d a y  i  w e a r  t h i s
linne - mammas garderob
byxor - veromoda


b e t t a n & l i n y


j a c k a  H&M 
799 :-
639 :-


k o r t  j a c k a/ t r ö j a  VILA (observera att jackan var liten i storlekarna haha)
500 :- 
100 :-


l ö s ö g o n f r a n s a r  PARELLE COSMETICS
49 :-
c r e m e  p u f f p u d e r   CUBUS
100 :-
75 :-

det var dom jag tipsade om, kommer ni ihåg?


o l d s t y l e



if today was you last day, and tomorrow was too late.


e y e c a n d y


dessa skönheter skulle inte vara helt fel att ha i garderoben. Plånboken har förtillfället sinat, men jackan följer med hem imorgon.

m o t h e r a n d d a u g h t e r

nu drar v iväg och spelar badminton en timme, lägg märke till hur coola vi är!


o f f e r

För alla som håller på och julhandlar erbjuds nu en fraktfri vecka på CDON.COM. Så glöm inte bort att denna vecka är det fri frakt som gäller! Klicka på bilden nedanför eller på sidan av bloggen för att ta del av ebjudandet.

e r b j u d a n d e t  g ä l l e r  f r a m  t i l l  d e n  30/11-09


p o s i t i v e e n e r g y

Kom precis in i värmen. Det var riktigt kallt utomhus nu, iallafall om fötterna. Träffade freja en kortis och satt sedan och pratade med mathilda, samtalsämnet för denna kväll var killar och allt kring dem. Det är sjukt hur vi tjejer kan bli sura för minsta lilla kom vi fram till, även roligt att killarna är helt lost och inte förstår sig på oss, vilket kanske iofs inte är så konstigt haha!

Dansträningen idag gick inte alls bra, ofokuserad och opeppad innebär dålig träning. Jag la även märke till att jag är allergisk mot för positiva personer. Det fungerar inte, jag klarar inte av människor som har humöret på topp hela tiden och alltid är positiva. Ibland har jag lust att säga något taskigt och se hur personen tar det, om den fortsätter med sin positiva glada attityd eller lägger ner. Jag är ingen taskig person, men ibland blir deras positiva energi för mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen som jag inte har hunnit med än sen ska jag lägga mig och kolla på GW! Sov gott, godnatt.


b u s d r i v e r

nu ska jag bege mig hemmåt i en buss, hörs lite senare.


t u e s d a y m o r n i n g

Godmorgon guys, sovit gott? Jag har vart uppe i en timme nu, rätt ovanligt för att vara mig. Om en timme ska jag ta bussen och då väntar en tre timmars lång skrivning. Men nu måste jag börja göra mig i ordning. puss

 


i s s u e s

Men tjena! Den här dagen har gått så otroligt sakta och inte nog med det, fick mensvärk och ont i huvudet nu när jag hade barngrupperna. Har lust att begrava mig i sängen en vecka frammåt och kolla på favoriterna GG, OTH och GW, men det går ju inte. Morgondagen bjuder inte på solsken, värme och fritid. Tvärtom, kyla, dåligt väder och skola. Dessutom en skrivning i svenska från 8.30 till 11.30. Som en klapp på axeln får jag väl påminnas om att det inte är långt kvar tills vi får jullov, vilket alla inte får.


m o n k i a n d h & m






funderar på att ta mig en liten tripp till huvudstaden när lönen kommer, införskaffa mig lite nytt till garderoben som är hungrig.

t r i p p e l t å n g e n .

Har suttit och kikat runt på priser på lite olika hemsidor. Har velat ha trippeltången sen den kom ut i butik men det har aldrig blivit av. Så nu har jag suttit och kollat lite på vart man kan få tag på den billigaste, man måste ju tänka på ekonomin! Resultatet blev följande.




work again

Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit men drömt en hemsk dröm, usch nej jag vill inte ens prata om det. Klockan är några minuter över tolv så jag måste börja jobba strax, vad ska ni göra idag? Nu ska jag ut och ge folket sin reklam!


nooot funny

jag och mathilda kan bara inte sluta skratta! Vi sitter och kollar på roliga klipp från youtube. "noot funny, blöödaah".  Haha kolla själva så förstår ni!

http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ

( fungerade inte att bädda in koden ovanför )






filmmys

Gud vad trött jag är! Jag har jobbat sen ca halv två till nio. Inte nog med dom timmarna, jag är inte klar än så jag måste upp vid tio imorgon, alltså skippa sovmorgonen.. Jag som älskar att sova! Morgen dagen bjuder alltså på jobb och träning, hua. Men nog om det, snart kommer mathilda och då ska vi nog slå på en film så nu ska jag göra det lite mysigt. Några filmtips? Blir en filmkväll utan något gott gott till. Eftersom jag varken är någon chips eller popcorn typ och inte äter godis så blir det så :)


schedule

såhär ser nästa vecka ut, inte mycket ledig tid inte



work

Godmorgon! Just nu sitter jag och sorterar reklam, jag har verkligen ingen lust med det idag men någon måste ju göra det. Vi får se vad som händer ikväll, mest av allt har jag lust att bara vara hemma kolla på en film, pyssla lite och plugga.

Igår fick jag en volumaster av mamma, jag har världens underbaraste mamma! Men nu måste jag återgå till mitt arbete så jag blir klar idag.







v o l u m a s t e r

face


working girl

Har precis skickat in en jobbansökan, är rätt trött på att dela ut reklam helg efter helg. Visst det är inte världen tråkigaste jobb men inte världens roligaste heller. Skulle vara betydligt mycket roligare att jobba i en kläd/skoaffär. Och därför har jag sökt jobb på..

 

 

..man kan ju inte leva på bara föräldrar och studiebidrag? 


skoskandal

Jag kom hem från stan för inte så länge sen, en trevlig sväng med elin. Det första vi skulle göra var att gå till skopunkten och jag skulle prova skor. Det gick utmärkt och dom satt perfekt enda tills jag skulle ta av mig skorna, då satt dom kanske lite för perfekt. Elin drog, jag drog, vi slet men ingenting hände. Tillslut fick elin hämta en som jobbade där som fick klippa upp skon, haha komiskt.

Förutom den lilla händelsen så hade elin sån mensvärk att hon nästan svimmade mitt i gallerian, men jag hann dra med henne till en bänk och där satt vi ett tag tills hon hade fått alvedon och piggnat till. Det såg ut som kvinnan gick på droger. Ja det var väl minst sagt en händelserik dag på stan om inte annat.






Inne på coffehouse. Elin köpte parfym, body lotion och duschcreme?
 tror jag minns rätt, hon ser ut som en glad unge på julaftonskvällen :D


en liten förändring

Som ni märkt har min blogg bytt utseende totalt nästan, kände för lite nytt och fräscht! Dessutom har det kommit upp en del nya kategorier också, "nytt i garderoben ♥, tips ♥, åsikter ♥".  Vad tycker ni om det nya, bättre/sämre?

Spets är ju något som är riktigt snyggt. Och jag funderar på att köpa det till naglarna, spetsnaglar skulle väl inte vara helt fel! Det är ju en smaksak såklart, men frågar ni mig så säger jag bara s k i t s n y g g t.




Tänkte tipsa er som bor i västerås också och är på jakt efter lösögonfransar. På parelle cosmetics i punkt har dom rea, 49:-/förp. (mina ögon ser allt!)


nice or just bajs?

Snälla snälla snälla.. Sitter och lyssnar på caroline af ugglas, hon är inte så dålig som alla tycker. Tvärtom. Provet idag failade jag förmodligen på men historian gick ju bra. Spanskan var inställd så vi slutade 10.40, men vi fick inte reda på det förns lektionen skulle börja d.v.s. klockan ett. Och jag & hanna har ju håla från 10.40 till 12.00 så vi låg och sov på en bänk, bokstavligen.

Hittade ett vanligt svart linne på gina som fick följa med hem och bo hos mig, det var väl dagens köp (rearearea). Är helt slut efter mina fyra timmars sömn, så nu ska jag göra varm oboy lägga mig framför tvn och slappa ett tag innan jag måste sätta igång med pluggandet.







färgade håret igår, vad tycker ni? nice or bajs?


gina tricot 49 :-


photoshop bloggen

Nu är bilden som tessisen gjorde om på mig uppe på deras blogg. Tack den blev jättefin :) Vill ni också ha en omgjord bild som mig? Skicka ett mail och bifoga bild så kanske dom gör om dig!
klicka här så kommer ni till deras blogg.

 

 Dessutom så är jag med och tävlar om en fin bloggdesign där. Ni kan också vara med och tävla om ni vill. Dom har talang och kan sin sak!


skolan

Nu ska jag kila till skolan, ha en bra dag! :)

.



rea tips!


 ni kommer dit här under 


                                                                                      


skumbad

den här dagen har inte varit annat än seg och tråkig. Så nu ska jag slappna av lite hade jag tänkt. Ska ta mig ett varmt skumbad med lugn musik, tända ljus och en ansiktsmask medans jag läser min bok, two timer. Efter det blir det bums i säng och plugga lite inför svenska provet som är på onsdag. Godnatt för idag ♥




02:43

Klockan är 02:43 och jag sover inte. Jag har precis pluggat klart om jag ska vara helt ärlig, så nu ska jag äntligen få luta huvudet mot kudden och sova. Funderar på att åka ner på stan och kolla runt i lite affärer imorgon innan jag börjar skolan 11.40. Vi får se hur det blir, jag är ju en sån person som älskar att sova och sover helst så länge jag bara kan. Och nu ska jag göra just det, sova, godnatt!


brytas ner inuti

Jag är inte redo för en ny skolvecka, min kropp är som en stor tung sten. Varför kan vi inte lägga fram i nästa val att man får rösta om hur långa helger man borde ha? Smart av mig där! Nu har jag legat på samma plats sen klockan var sex, framför tvn med en filt. Den enda gången jag har tagit mig orken att stiga upp är för att kissa.

Jag har sovit alldeles för lite och har haft ont i huvudet i mer än en vecka nu. Det jag igentligen skulle hunnit med den här helgen har jag inte gjort alls. Så det som väntar de närmaste dagarna är följande:

 svenska arbetet
 plugga till svenskaprovet som är på onsdag
 läsa engelskaboken
 göra historiafrågorna
 skicka in ma-geo arbetet till ma-läraren
 plugga till sam-provet om det är denna vecka
 redovisa i engelska
 komma ikapp i matten (ligger minst 25 sidor efter)
 spanska-läxorna som inte har gjorts..

ser inte mina närmaste dagar för hemska ut? Jag kommer brytas ner inuti eftersom jag redan är så stressad. Det jag helst av allt skulle vilja och behöva just nu är några dagar för mig själv, liggandes i sängen och plugga alla de olika ämnena i min egna takt. Därför kommer kommande helg spenderas i min ensamhet utan kontakt med omvärlden och med ett antal skolböcker hemma. Men nu ska jag återgå till vardagsrummet och kolla klart på heartbreak hotell med mamma, innan jag börjar med sam-läxan som ska vara klar tills imorgon.

Jag äger mitt barn tills hon fyller 18 år





"Barn ska inte sminka sig. Inte. Barn ska inte gå på disko med jättehög musik och påtvingade tryckare när de är fem år. Jag ska kämpa med näbbar och klor för att mina barn ska få vara barn. Barnsliga barn. Det är ett av mina mål i livet. Meningen med min existens. Jag vill att mina barn ska vara lyckliga och jag vill att de ska tillåtas vara barn. Vuxna, sminkade och medvetna kan de vara hela livet."

..Skriver Malin Wollen i en artikel på aftonbladets hemsida. Jag håller med, delvis. Barn ska vara barn så länge de kan men att hindra dem från vissa saker som hör till tonåren och uppväxten är fel. Barn SKA gå på disco med JÄTTEHÖG musik och dansa tryckare, om de vill. Men jag tror inte att någon femåring går på disco, iallafall har jag aldrig hört talas om det. Det var ju sånt man såg fram emot när man gick i tvåan-trean, man kunde få gå om man hade bettet sig bra hemma och gjort det man skulle i skolan. Och man var nervös och var kär i killar, det var så det var. Barnslig kärlek. Alla barn tillåts vara barn (oftast) men som jag skrev i mitt senaste åsikts-inlägg har samhället förändrats mycket även sen jag var en liten skitunge. Allt fler barn börjar växa upp och bli "vuxna" för tidigt, sminka sig, dricka osv. Det är synd, för barn är inte barn så länge nu förtiden. Men det här med disco är något som hör till när man är liten, det är spännande och roligt.

Men sminka sig, nej det tycker jag faktiskt inte att man ska börja med för tidigt. När jag var liten, liten och liten när jag gick i femman/sexan sa jag till alla min klasskompisar att jag minsann inte tänkte sminka mig förns jag gick i nian och att det bara var onödigt och töntigt. Jag blev faktiskt sur på mina kompisar som sminkade sig i sexan. Det där höll ju såklart inte, men jag började först sminka mig i åttan. Men när man börjar sminka sig och är sådär liten relaterar det till att man sminkar sig mer och mer (iallafall de flesta) och tillslut kan man inte gå utan allt puder i fejjset för då är man ful. Man kan absolut inte visa sig osminkad utomhus! Och det är då man har kommit in i fjortis-perioden. Det är inte snyggt, jag kan börja skratta när jag ser småtjejer i fjortonåldern som går runt på stan med håret som ett fågelbo och liknar sminkdockor. Och man förstår först då varför mamma alltid sa till en "ska du verkligen gå ut sådär du ser ju för hemsk ut, det där är inte snyggt!!".

"Men som huvudregel gäller följande; Jag är din mamma. Jag bestämmer över ditt liv, du är nämligen sprungen ur mitt. Jag har plockat ut dig från mitt sköte. Jag bestämmer över dig. Jag äger dig."

Klart att man som mamma vill bestämma och göra rätt för sina barn. Sådär är min kära mor också kan jag tala om. Men det där låter bara så fel. "jag bestämmer över ditt liv, över dig, jag äger dig". Min mamma äger absolut inte mig, nej nej nej! Hon bestämmer för det mesta över mig, och hon har lärt mig vad som är fel och rätt, och i vissa sammanhang rådgivit mig att tänka över vissa saker pågrund av hennes egna erfarenheter i livet. Hur ska det gå om man har en mamma som under hela tonåren bara sagt vad som är fel och rätt, vad man ska göra/inte göra utan att släppa lite på tyglarna? Då kommer de bara längta som sjutton tills dagen de fyller arton och kan göra allt de man nu inte ska göra. Då är man ju knappast vuxen? På dig låter de som att de är människor utan identitet, de har inte en chans att utveckla sin personlighet, sina erfarenheter och se det ur egna perspektiv. Nej vissa regler är till för att brytas, that's life and you learn from it. Så Malin Wollen, var inte en sån tyrann, lätta på tyglarna låt dina barn när de kommer upp i rätt ålder utforska livet en aning och låt dom lära sig.

läs hela artikeln här




Artikeln handlar om barn som i tidig ålder sminkar sig, och utan sminket blir utanför. Min kompis molly är med så,
grattis molly, nu är du med i aftonbladet och på kissies blogg ;)

the freedom writers

Blev filmdags efter maten, the freedom writers. Det måste nog vara en av dom bästa filmerna jag har sett. Om ni inte har sett den är det verkligen en film jag rekomenderar. Handlar om en ny lärare Erin Gruwell som ska börja undervisa sitt första år som lärare på skolan Wilson High. Hon ska undervisa elever som kommer från diverse hårt utsatta områden i kalifornien, Long beach. Vars vardag är fyllt med gängbråk, misshandel osv. Erin gör allt för att övertyga lärare och eleverna om att det går att förändra och att de inte är så värdelösa som lärarna och de själva tror. Man får följa både Erins och elevernas utveckling och man kommer verkligen in i den här filmen. En del scener är väldigt starka och då kommer tårarna, filmen är även baserad på en sann historia. Den här filmen får man ut nånting av, en tankeställare. Ett minus är elevernas utveckling sker så snabbt och tilliten till Erin, terminerna kommer så fort efter varandra och man får inte fördjupa sig så mycket i elevernas liv.  

Mitt betyg     /



helt död efter dom här två dagarna

jag är helt död. Precis jobbat klart, alltså med att springa upp och ner i trappor i två timmar. Igårkväll åkte jag och bettan till säby där politi bor, spelade fifa och hade kul innan några fick för sig att gå till kolbäck till en fest. Och det är en bra bit mellan säby och kolbäck kan jag tala om. Tog väl ca en timme att gå i det kalla och dystra vädret men man hade ju gott sällskap med sig. När vi kom fram till den såkallade "festen" blev nog alla lite irriterade, förvånade och besvikna. Festen bestod av 4 tjejer i mjukisbyxor och en kille. Och låtarna som spelades var backstreet boys, "eenie meenie miny mo" osv. (dom hade till och med smurfhits) ja ni förstår själva...

Tio minuter efter att vi kommit blev vi utslängda? Haha ja okej. Så vi traskade vidare till politis mamma som bor i kolbäck, var där ett tag innan vi gick till stationen för att ta bussen. Medans vi väntade kommer en randomkille fram och är cool. Hur som helst så var jag hemma runt tre och somnade en halvtimme senare, så jag är helt död. Ikväll ska jag sova sova sova. Det finns ju inget bättre! Men nu är det dags för kvällsmat.

Funderingsdag

Klev precis upp ur ett varmt skönt bad, var tvungen att "rena mina tankar" på något vis. Body & face scrub + ansiktsmask, det var länge sen och välbehövligt. Den här dagen har vart fylld med tankar, telefonsamtal och prat. Men nu ska jag gå och lägga mig och sluta tänka på allting, det blir bättre så. Morgondagen kommer vara fylld med jobb och skola. Usch, ser inte fram emot att jobba på lördag direkt. Förhoppningsvis har pengarna kommit på kontot imorgon så jag kan shoppa, men det återstå att se. Godnatt & sov gott.



Tips

Om ni vill läsa en blogg som verkligen berör en så ska ni kolla in Louise blogg. Den handlar om hennes kamp mot anorexi, där hon berättar del för del hur hon kämpar emot sjukdomen. En mycket läsvärd blogg, som berör en på djupet och får en att tänka efter.


20:11

Besökte vallby idag på eftermiddagen. Ni vet, jag älskar ju djur. ♥ 
Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik, är det bara jag som längtar
så det kliar i hela kroppen? Julpynta, höra hur snön knakar under skorna
köpa julklappar, äta pepparkaksdeg och julavslutningen i kyrkan!








Min dröm som blir verklighet?

Men va segt.. Blir så irriterad när det här händer. Hade precis skrivit ett långt inlägg och så stänger internet ner sig, FAN. Får förkorta det helt enkelt...

Vaknade iallafall imorse och var osäker på om det bara var en dröm jag hade drömt eller om det var verklighet. Drömde att ett virus tog över hela världen och förvandlade de smittade till zombies typ. Ni vet som i 28 dagar senare och zombieland? Så fick jag, min pojkvän, hans kompis och några andra kämpa för att inte bli zombiefood. Det var så hemskt, fick kasta knivar och hugga av huvuden och allt möjligt. Sen såg jag hur min pojkväns mamma blev uppäten och det var jag tvungen att berätta, ja ni kan ju tänka er själva.. Det var en hel del hemska saker som var med i min dröm inatt. Och grejen är att jag tror så mycket på min teori att jag drömmer om den..

Jag har fått för mig att svininfluensan vaccinet gör en till en zombie som äter upp mänskliga varelser. (mina vänner tycker jag är sjuk.) Men skitsamma, jag har fått för mig att alla som tar det här vaccinet faktiskt blir zombies och därför tänker jag inte ta det. Jag vill överleva! Och det är det här som kommer vara en del utav att världen går under 2012.. Hemskt jag vet. Det känns bara så osäkert med tanke på hur fort de kom ut med vaccinet osv. Och egentligen, vaför skulle inte en film kunna bli verklighet?

Egentligen vet jag ju att det jag säger inte låter så troligt och att vaccinet säkert inte gör en till zombies, men... Jag har fått för mig det och då är det så. Nej nu ska jag plugga och tänka på annat än mitt stora zombieproblem.





MINA VÄNNER EFTERLYSES






vart är ni, och vart försvann det vi hade?
jag saknar er, ni var mina bästavänner.


kurri kurri

Jag har precis kommit hem, har inte vart hemma sen jag slutade skolan. Dagen började med en försovning, sen blev det stan när vi hade håla, med tim, bettan och tirdad, käka donken och snacka, mycket trevligt! Och efter skolan blev det en sväng till biblioteket och hyra bok, sen bad + sol med mathilda och efter det dans. Ska snart gå ut och träffa henne igen, vi bor ju inte mer än en minut ifrån varandra så. Tänk vad mycket jag har hunnit med idag haha. Och imorgon blir det en lång och skön sovmorgon för man har ju turen att vara ledig! Ska lägga in en film senare, men nu har jag inte tid måste äta! magen kurrar, kurrikurri. (trött).

new vintage


desini från paris, 375 :-


189 :-


tävlingsgrupp

Träningen gick jättebra och det var flyt. Jag och Elin pratade lite i slutet och kom fram till att vi skulle vilja ha en tävlingsgrupp, hur kul vore inte det?! Vi har fyra i gruppen nu som är jätteduktiga och klarar av frivolterna stående nästan helt själva, (mellanstadiegruppen). Hoppas det blir något av det, fast det skulle behövas pratas mer om det osv. Nu är maten klar, så jag ska kila ut i köket och äta.


träning

ska iväg nu på träning nu så hinner inte skriva nånting. Hörs om några timmar istället! love

nytt

mamma kom hem med lite saker under helgen till mig, hon är för go min mamma! ♥


_______________________________________________________________________________________


       

       

        

      

      


uppvisningen

Hejdär! Jag är så jäkla seg idag, kom hem för en timme sen ungefär. Uppvisningen gick bra, några småfel här och där bara men det är ju sånt som händer. Ska ta mig en macka och lägga mig framför tvn och bara vara, känns som om jag inte har sovit på en vecka. Helt slut! Har turen att jag är ledig imorgon, så det blir en lång skön sovmorgon för min del!


bowlingkväll!

dålig uppdatering, men det blir så när man är med sin käraste. :) Vi har precis kommit hem från en riktigt rolig bowlingkväll med sofia och marcus. Annars har det väl inte hänt så mycket just idag, jobbet som vanligt. Nu ska vi nog sätta på en film och lägga oss i sängen, ska upp tidigt imorgon. Måste vara på plats i västeråshallen 9.40 eftersom det är uppvisning med min och elins grupper. Det kommer nog gå hur bra som helst! Godnatt

godnatt

Nu ska jag och min älskling ta och krypa ner under täcket och kolla på film, efter en skön kvällspromenad. Har inte riktigt kommit fram till vilken film det blir än, men det står mellan the proposal, the notebook och en kärlekshistoria. Godnatt och sov gott, det kommer jag garanterat att göra!

helg

Godmorgon! Jag förstår egentligen inte varför jag sitter uppe nu när jag är sjukanmäld, kan ju lika gärna gå tillbaka till sängen och sova några timmar. För det var så min morgon började, med sjukanmälan. Så nu är helgen här, skönt. Ska få lite skoljobb gjort idag hade jag tänkt eftersom jag är hemma och senare kommer daniel. Men nu tror jag faktiskt att jag kilar tillbaka till sängen och kollar på en film, godnatt eller godmorgon? haha.

jag behövde...

0af40d5b1afe678a46d64df1df5aaa6f.png

Kolla varifrån!

jag behövde verkligen den där solningen och badet. Nu börjar klockan bli sent, har inte haft orken att sätta mig vid datorn. det blev tvn denna kväll! Jag har precis pratat med älskling i telefon, det är så kul att dryga och skoja med honom haha. Imorgon kommer han, längtar! Men nu ligger Jag i sängen och ska sova, får se om det blir någon skola imorgon. Har sjukt ont i huvudet. godnatt. Bild på min älskling förresten :)


sola och bada

ska iväg, bada och sola står på schemat! Hörs om några timmar


-

 




Är det inte helt sjukt hur samhället förändras ständigt? Om ni har kollat tillbaka i skolkataloger från när de som är 90:or 89:or gick i högstadiet, ser de inte otroligt stora ut? Och de som går i högstadiet nu, tillexempel åttan ser ju betydligt mycket mindre ut. Att ungdomar börjar dricka i tidig ålder är också ett problem, som jag absolut är emot. Jag träffade på 96:or och 95:or i helgen som var "fulla" och var ute ett på natten, och då undrar jag, vart är vår värld påväg?

Deras föräldrar hade ingen aning om vart de var och vad de gjorde, de hade kört med den där "du säger att du sover hos mig och jag säger att jag sover hos dig." Det är inte okej när man är så liten. Dessutom så inser man inte konsekvenserna av det man gör och farorna. Inte ens en sextonåring är mogen nog att dricka egentligen, hjärnan är inte "mogen" och färdigutvecklad förns man är 21 år. Men nog om alkohol.

Jag har tänkt en del och man märker att de heta diskussionerna just nu är kring utseéndet . Man ska vara pinnsmal, utan kurvor, ha blont långt hår och bara äta en gång om dagen. Och då är det inte ens mat, utan något i stil med kaffe latte, cola. Varför? Svaret är; vill man vara fin får man lida pin. Det här är helt sjukt, och kroppen förstörs ju sakta inuti. Varför vill man lida för att se snygg ut, varför är alla så utseéndefixerade?
Såhär säger en av storbloggarna i sin blogg:

"Är hemma nu iaf och har jätteont i magen! Det kan bero på att jag inte äter ordentligt.. Har tänkt på det eftersom att jag alltid har såhär ont i min mage nu för tiden, men som sagt om man ska vara fin så får man lida pin.. Eller hur..?"


Jag tycker att det är synd att unga tjejer ska vara så utseénde fixerade att det inte äter sig mätta. Att man ska gå runt och vara hungrig för att se bra ut är ju bara dumt. Om man nu vill vara smal så ska man inte ta till den metoden. Det bästa är ju att äta lagom mycket, rätt kost och träna. Och det är där alla har fått för sig att man blir smalare av att inte äta alls. Sanningen är att man blir smalare om man äter rätt, lagom mycket och tränar regelbundet.

Jag har läst flera bloggar där målet är att bli smal, inte naturligt smal utan så smal att benen syns. Många har kändisar så som victoria beckham, Nicole Richie och Jaslene Gonzalez från Americas Next Top Model som förebild. Om ni frågar mig så tycker jag att det är sjukt hur dagens unga tjejer i samhället sakta svälter sig för att se bra ut. Det finns så mycket viktigare saker att bry sig om och göra något åt än att vara pinnsmal. Det här är vad storbloggarna hela tiden tar upp och lägger ut bilder på, man ska vara extremt smal annars är man överviktig, äcklig och tjock. Vad tycker ni, när är man fin, vad är normalt?




är det såhär man ska se ut för att vara lycklig och fin?









Vilket föredrar ni?




godmorgon.

107d62c2792cdfb8e4a73131cb84b4ec.png

Kolla varifrån!

godmorgon, sovit gott? Det har jag, 9 timmars sömn var något jag behövde. Sitter på historilektionen nu, dagens segaste men sista lektion. ska åka hem efter skolan sen bada/sola med m.


vintern och vinnaren av "skattjakten"

Jag ska strax äta kvällsmat, det var riktigt skönt att komma in efter att man har vart ute i den här kylan. Vintern är här nu. Jag kollade in på paow's blogg nyss och fick syn på vem som hade vunnit den såkallade "skattjakten", och vad förvånad jag blev. Det var ju miranda, vi brukar vara på kräftskiva tillsammans och fira midsommar. Så det var ju roligt att en go och snäll tjej faktiskt vann.

Dagarna går så fort, tycker inte ni också det? Nyss var det måndag och nu är snart helgen här igen, och den här helgen har jag dessutom en x-tra helgdag! Är ledig måndag + onsdag nästa vecka, det gillas starkt av mig. Men nu ska jag kila ut till köket och äta, det blir köttfärslimpa med potatis idag på menyn, yummi.

första snön!

51d2c1a628adce6ff61f5ff6fd52f149.png

Kolla varifrån!

klev precis på bussen, gick och solade efter fikabesöket. nu är första snön här. Blev ett kort bussbesök för nu ska jag kliva av. Puss så länge


stan nu

ska ner på stan och träffa madde, ta en fika och prata lite.

trött

har legat och kollat på efterlyst, somnat till då och då. Nu ska jag iväg på dans och när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig nio, så det här är sista inlägget jag gör för idag. Nu måste jag skynda mig iväg, godnatt och kram på er!

hej där,...

0b9844981c229aa448ebccca1bf0853e.png

Kolla varifrån!

hej där, just nu har vi engelska redovisningar, men min grupp slapp.. Tur, med tanke på att alla inte är klara.. den här dagen har bestått av två lektioner, värt. Sista lektionen är inställd så då ska jag kila ner på stan en stund med bettan innan man måste hem och plugga. :)


g e o r g e o u s


$289.00

$66.00

$149.00



$407.00

nu ska jag hoppa ner i sängen, plugga lite och sova. Imorgon väntar en lång dag med många lektioner. Sov gott


Volontär och kultur.

Jag hittade ett chattrum på min dator idag som jag aldrig har sett tidigare. Så började jag prata med en kille och sen började vi prata på msn, jag tycker verkligen det är kul och faschinerande att man kan prata med någon som lever och bor flera hundra mil bort. Man kan lära sig så mycket av varandra! Jag tycker vi är så dåliga på sånt, lära av varandra. Och allt vi gör idag måste vi göra för pengar, är det inte så?

På min gamla blogg, (blogspot.com) skrev jag om att jag ville åka utomlands på en volontärresa. D.v.s att man åker utomlands, betalar allting själv för att hjälpa utsatta djur och människor i tex. sydafrika. Resan kostar från 12 000 - 22 000 kr, man kan välja att vara borta från 2 veckor upp till iallafall 8 veckor. Det är fortfarande någonting jag vill och någonting jag tänker spara ihop för att få göra i mitt liv. Såhär skrev jag i blogginlägget då;
-" Förstå vad roligt att få göra olika arbeten för att hjälpa djur och barn. Jag (som älskar djur)".
Och det är precis så jag känner, att jag vill så gärna göra något för att hjälpa till. Jag kanske inte förändrar världen, men jag kan göra en förändring i någons liv. 











http://www.volontarresor.se


ny skolvecka.

åh va irriterande, jag skulle precis lägga upp ett inlägg så slutar internet att fungera och startas om. Aja, för att förtkorta allting så kom jag precis ut ur duschen och nu har jag ganska mycket att göra innan skolan. Så mer än så hinner jag inte skriva bejbs


i ' m  l o s t  w i t h o u t  y o u r  l o v e



helgens äventyr

Hej på er, nu var det ett tag sen jag skrev sist. Men jag har haft det rätt stressigt och vid dom tillfällena jag inte har gjort något har jag inte gjort något, bara slappat och inte orkat skriva. Den här helgen har varit jätterolig och mysig! Följde med hem till daniel i fredags och vi var i lokalen hela kvällen, trevligt. Och gårkvällen var galen, det började med halloweenfest hemma hos anna som fyller år idag, grattis gumman!.. och slutade med taxi hem från malmabanan. Idag har jag vaknat, ätit, sovit, vaknat och ätit, det kan vara riktigt skönt att bara ligga och tjocka sig och göra absolut ingenting vissa dagar.. håller ni inte med?

Imorgon är det tillbaks till skolan som gäller, och en hel vecka full med prov, redovisning och plugg. Även fast jag största delen av lovet faktiskt bara har tagit det lungt och inte gjort någonting så känner jag mig helt slut och stressad i kroppen. Jag har haft hur mycket tid som helst till att plugga, och ändå har inte en enda bok öppnats än.. Ja, vi får se hur det går. Nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla på en till film innan jag sover, jag såg precis djävulen bär prada på tv, otroligt bra film faktiskt. Nej hörni, klockan tickar, godnatt!


B i l d e r  f r å n  h e l g e n





från i fredags, sala


g å r d a g e n




 






RSS 2.0