smurfhits och pokemon

Hej där, jag och min sötnos har precis vaknat. Jag tror inte han tycker om mig så mycket just nu, för jag satte precis på datorn och sitter och spelar pokemon och smurf hits på hög volym. Haha vem sa att jag hade kommit ifrån barnåldern? Vi ska väl snart gå upp och äta lite frukost och sen sortera klart reklamen, följer nog med daniel hem till sala ikväll också. Hörs lite senare


godmorgon

Godmorgon. Jag har precis vaknat och det var hur skönt som helst att sova ut idag. Jag ska strax äta frukost sen åka upp till lasarettet med mamma en sväng. Resten av dagen ska jag ägna åt att städa, plugga och sortera reklam, daniel kommer ju också! men först, frukost!

storstaden stockholm

kom precis hem, cyklade till pg en sväng efter att vi kom hem från stockholm. Nu ska jag ta bort mitt smink och ta något att äta framför tvn är verkligen trött efter den här dagen. Haha va söt min mamma är. När vi satt i bilen påväg till stockholm kom en låt med backstreet boys och hon skruvade upp på hög volym och diggade låten. "den här är bra lina", njaa.. Hur som helst vi har haft en jätte trevlig och rolig dag i storstaden. Och innan vi åkte hem åt vi chinabuffé på östermalm, gott! Tog några snabba kort på det som följde med mig hem idag.



jag idag


skärp och tröja från monki


uggs från belle shoes

två urmysiga halsdukar från barkarby

väska friis & company från she store

söta leggings från barkarby


nu är...

0417c2509199acfb9e28763ab6fcd898.png

Kolla varifrån!

nu är vi påväg hem efter en lång dag på stan. Det har blivit en hel del fina köp, ni får se mer när jag kommer hem. :) kramar


Nu dör...

169613e7d1e6f869830d51bb66bf3a1b.png

Kolla varifrån!

Nu dör jag snart. Jag och mamma är i barkarby och har bara gått in i en affär ännu. Nu har vi köat i ca 45 minuter och ryggen värker som tusan. Och det jobbigaste med att stå i den här kön måste vara att vi har tre kineser bakom oss som låter Och skrattar hela tiden Och två som pratar spanska framför oss. Jag vill ut här ifrån nu.


mot stockholm

nu ska jag och mamma åka till sthlm, hinner inte skriva mer än så just nu för vi har lite bråttom. idag ska jag shoppa!

fashion toast







fashiontoast, vem skulle inte vilja se ut som henne och ha hennes stil? Hon är ju för snygg.

Kollar runt på olika klädbutiker om jag hittar något som dom inte har i västerås, tänkte att jag kunde ta mig en titt i stockholm imorgon isåfall. Ska dit igen, med mamma och shoppa. Det finns nästan inget bättre. Ska beställa linser nu också tror jag, har hittat ett par iallafall och mamma verkar inte ha något emot det, så varför inte prova? Nu ska jag ta en promenix sen sova. Godnatt på er


trött och har ingen lust

Åh gud vad jag är trött. Känns som att jag inte har sovit på flera dagar och det längsta jag orkar röra mig är till sängen, som är tio cm bort. Gick upp sex imorse och har vart i full gång hela dagen, inte så konstigt att jag är trött med tanke på mina tre timmars sömn. Nu har jag iallafall sovit sen två, men det gjorde mig nästan bara ännu tröttare. Spenderade ju dagen i sthlm i klädaffärer. Det blev inga köp, men vi får väl se om något följer med hem imorgon eftersom att jag och mamma ska dit igen. Jag har inte lust med nånting känns det som, halloween ser jag faktiskt inte fram emot och jag har ingen lust att klä ut mig eller festa. Iallafall inte här. Vi får väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag gå ut en sväng, ska få in lite frisk luft och bli lite piggare. Mamma kommer hem om en halvtimme och hon hade skrivit en lapp som jag såg när jag vaknade att hon skulle hyra nya wallander om den fanns. Min mamma är allt bra hon, jag älskar henne. Så nu hoppas jag att den fanns för jag vill bara ligga framför tvn med mamma och ha en mamma-dotter stund, det var länge sen.


vi trodde först att det var en uteliggare, haha.




åh är han inte snygg i den där outfiten? vem tror ni har valt
vad han ska prova, haha.


vi käkade inne på kofi, jag och min hälsotallrik.


han tog såklart tacotallrik, som alltid haha!


blir en tidig morgon..

Nu har vi precis kommit hem igen, till daniel alltså. var på affären en sväng och handlade det som behövdes. Idag har vi bara slappat och gått på en härlig höstpromenad. Skulle åkt hem ikväll, men nu när jag kollade tågtider visade det sig att sista gick 21.10, och jag ska till stockholm imorgon.. så det blir att gå upp sex och ta 07.07 tåget imorgon, jaa! Hatar att gå upp tidigt när det är lov och man kan sova ut för en gångskull, gör inte ni också det? Jaja, jag har inget val det är bara att gå och lägga sig tidigt idag. Nu ska vi sätta på en film och bara myyysa. Godnatt


sala

var påväg att ladda upp en videoblogg innan jag åkte men när den var på hälften så dog datorn tyvärr.. Nu är jag iallafall i sala, vi har precis kommit hem till daniel. Blir nog film och mys ikväll bara, vi har inga andra planer iallfall. ha en trevlig söndagskväll.

tjäna pengar på din blogg

Jag vet att många där ute vill tjäna pengar på det dom gör, man vill ju inte göra sitt arbete utan lön? Och det är väldigt många som också vill tjäna pengar på sina bloggar. På många hemsidor där man kan bli medlem för att tjäna pengar måste man vara 18 år, och på vissa är det okej om man han målsmans tillstånd. Men ofta är det krångligt och hemsidorna är inte de lättaste att förstå i början..(jag har själv vart med om det). Jag tjänar pengar och är medlem på en hemsida som heter woopa. 100 % gratis och ett enkelt och nog det snabbaste sättet att tjäna pengar på.  Om ni också vill tjäna pengar snabbt och enkelt kan ni gå in här och bli medlemmar. lycka till nu


25 oktober

Godmorgon! Har ni ställt om tiden nu? jag glömde helt bort imorse att man ska vrida tillbaka klockan en timme så när jag vaknade var klockan tjugo i tio, och jag trodde att jag hade försovit mig. När jag väl var ute med tidningarna och reklamen berättade pappa en timme senare att klockan var tjugo i tio. - Va? Jag vaknade då?.. Men icke sa nicke, jag hade gått upp tjugo i nio i väl tid, så det var skönt att jag inte behövde stressa. Och det tog inte lika lång tid som jag trodde heller. Planerna för idag är att städa rummet och plugga lite. Vi får se om daniel inte är upptagen då åker jag säkert till sala, hoppas hoppas! men nu ska jag byta lakan, täcken och kuddfodral.

inspiration/kläder



 


..

ny design och header,(inte helt färdig än) släng gärna in en kommentar om vad ni tycker, ♥

gremlins

åh kommer ni ihåg filmen gremlins? Jag kollade runt lite på internet när jag snabbt såg en text om honom, och då kom jag på att jag kände ingen den. Jag såg den när jag var liten och tyckte att den var läskig men husdjuret var så sött ändå. ska kolla på den snart tänkte jag, åh va länge sen. 



pommes & en jobbig morgon

ligger i soffan och kollar på tv, det har varit en riktigt jobbig morgon och jag har så himla ont i ryggen. Började dela ut reklamen och tidningarna runt halv elva och kom hem igen halv två, nu har jag bara 14 hh kvar och det gör jag klart frammåt kvällen. Får se om jag åker till daniel ikväll, det skulle vara skönt men problemet är ju att pengarna har sinat i plånkan.. Hmm, vi får se hur det blir om det löser sig eller inte. Nu är mina pommes frittes klara, mums! Tycker inte om att tugga på chips eller popcorn framför tv:n eller när man kollar på film, så jag gör pommes.

vad har jag gett mig in på?!

gick ut med min lillebror för att han ville gå och köpa korv med mos, och vet ni vad jag upptäckte? Jo, reklamen jag har fått, jag trodde att tidningarna var där i eftersom att dom hade sagt att jag skulle slippa sortera själv första gången. Men när vi kom ner i trappen sa min lillebror: lina, är det här ditt?.. Herregud vilken hög med tidningar, och då kom tanken: Vad har jag gett mig in på?! Snäll lillebror som jag har så ville han gärna hjälpa mig imorgon och det kan nog behövas första gången, speciellt med tanke på hur mycket det är. Har intalat mig själv att jag ska bli klar med allt imorgon så jag kan sova ut på söndag! Han och jag kommer klara det galant, eller vad tror ni?


lala, grannar.

Nu sitter jag här efter ett skönt gympass och en skön varm dusch. Blir nog att bara vara hemma ikväll och ta det lungt om inte andra planer plötsligt dyker upp från ingenstans. Börjar känna mig sjuk, typiskt nu när höstlovet börjar.. Mina grannar har fest nu igen, och det här betyder att jag inte kommer kunna somna tidigt.. Dom är extrema på att låta kan jag tala om, och då menar jag inte bara när det gäller fester.. haha! Men nu ska jag ta något och käka min mage skriker efter mat.

23 oktober

Provet imorse gick faktiskt oväntat bra. det var inte alls så svårt som jag hade förväntat mig, så kommer nog en bra bit över g-gränsen. Nu ska jag iallafall packa ihop väskan och åka ner till friskis för att träna med m. Vi hörs senare!


Perfekta klänningen ♥

igår när jag var på hälla med mamma och min lillebror såg jag en klänning som jag fastnade för direkt. Och jag vet precis när jag ska använda den! Hittade lite accessoarer till också, finemang. Tänk er mig i den här klänningen, lite smalare bara och med blont lockigt hår. Så blir det! ♥

 




dessutom så har jag ju sagt att jag ska köpa en pälsjacka. Och nu har jag kollat lite. Den foki hade var ju grymt jävla snygg, men har aldrig beställt från internet tidigare och jag är rädd för att den inte kommer passa. Visst man kan ju skicka tillbaka, det är jag fullt medveten om. Men vem orkar krångla fram och tillbaka? Både H&M pälsen och fokis päls är oäkta, så där spelar det ingen roll. Men H&M jackan är en lite dyrare. Vad tycker ni?



nu ska jag lägga mig i sängen, har inte börjat plugga än och jag råkar ligga.. ganska mycket efter. Så godnatt ♥


22 oktober

Sitter och lyssnar på musik, dagen idag har vart helt okej. Fick reda på att jag nu fram till jul kommer sluta 10.40 varje onsdag, och det är inte helt fel. Idag kom reklamen också.. Checka bilden längst ner så förstår ni att det var jobbigt att bära upp för åtta trappor..!

Igår åkte jag till sala, har vart upp och ner och hänt en del saker mellan mig och daniel, men nu löste sig allt och det känns hur skönt som helst. Innan jag åkte till sala var jag på stan och hälla med mamma och fredrik. Tänkte lägga ut en bild i förrgår tror jag det var? ..Hur som helst det var en reklamskylt på ur och penn och deras rea på klockor. Just nu säljer dom klockor från 75 kronor och då var jag tvungen att gå dit och ta mig en titt, ni vet mig & rea? haha.. Hur som helst fick jag med mig två snygga klockor därifrån, 75 kr/st. bbs. - billigt, bra & snyggt! Ska snart gå ut och träffa mathilda en stund sen ska jag plugga lite matte (prov imorgon) och sova. Livet har sina svåra stunder. Vi hörs när jag kommit hem igen. ♥






jag igår



all reklam som ska ut i helgen.


upp & ner

nej idag har jag inte orkat uppdatera, allt är upp och ner i min värld nu. återkommer imorgon.. ♥

ut och springa

ska ut och springa/powerwalka, det är så himla skönt att låta kroppen jobba ett tag. Jag gillar mer att springa när det är mörkt ute, lyssna på musik och bara vara i mina egna tankar. Vi hörs om en stund, ♥


reklam

kom hem för en liten stund sen, fick släpa upp vagnen som jag ska ha när jag delar ut reklam för åtta trappor, jisses! Ska ta en promenad i veckan hade jag tänkt så jag vet vart det är och vilka hus det är jag delar ut i. Vet redan på ett ungefär eftersom att jag har fått karta och papper på vägnamnen,våningarna osv. :D jaja, planerna inför ikväll är nog att dra till friskis för att gymma. Men vi får se, ♥






sovmorgon

Godmorgon på er! Vaknade för en timme sen ungefär och har precis kollat lite på cheaters. Ska snart börja klä på mig, sminka mig och platta håret. Varje måndag innebär sovmorgon, och idag är första lektionen inställd dessutom så idag börjar jag 12.40, kan det bli bättre? nej, skulle inte tro det. Om sju minuter börjar oth, så nu ska jag lägga mig i soffan. ♥ 


viktschemat

har inte orkat göra ett nytt träningsschema eller vad man ska kalla det för veckan som har varit, men tog mig nyss tiden och orken för att göra ett för hur veckan som har varit har sett ut & hur nästa vecka kommer se ut. Har tagit mig en slövecka och inte orkat göra någonting förutom att sola, så förra veckans träning var sämst. Nästa veckas träning, för att gå ner i vikt blir hård!


förra veckan..


nästa vecka..


ny design & header

funderar på att byta design och header, illrosa är inte min stil om man säger så haha.. funderar på något höstigt kanske? Något förslag? Vad tycker ni om den här headern?



whippets ♥

kom hem från dansen för en stund sen, och nu ska jag alldels strax hoppa in i duschen, tänkte bara berätta en sak. Precis innan jag skulle åka på dansen berättade mamma en rolig nyhet! Kan ni gissa vad? Hon hade svarat på en annons om whippet valpar! Så nu hoppas jag att vi får en liten valp, skulle bli överlycklig. Vi hade ju en hund, men den dog i sommras och man märker verkligen hur mycket man saknar att ha någon att gå ut med och bara ligga och gosa med i sängen eller framför tvn.

kolla vilka underbara goasaker ♥


blog awards 2009

Godmorgon på er! Fast det var en stund sen jag vaknade, men ändå. Igår var jag bara hemma hela kvällen och somnade vid nio, vilket jag behövde efter att jag bara sovit tre timmar natten innan.. Blog awards var ju igår och alla vinnare utsågs! Här är några av vinnarna;

Foki fick priserna som "årets blogg, årets mest orginella och årets nykomling".
Kissie fick priset som "årets kaxigaste blogg"
blondinbella fick priset som "årets blogginspiratör"
mogi fick priset som "årets videoblogg"
magdalena graaf fick priset som "årets kändisblogg"

Jag tycker att foki (Anchisa) som vann priset som årets blogg, var var den rätta vinnaren. Hon är sig själv i bloggen, och man får vibbarna av att hon är en otroligt glad, rolig och snäll person i verkligheten. Dessutom är hon så söt i sina videobloggar! 

 


Om ni vill sno lite av fokis stil, så kan ni klicka här. Funderar själv starkt på att klicka hem jackan hon har på sig, är den inte sjukt snygg? Men nu ska jag byta om, borsta håret som är som ett fågelbo, och byta om för jag har dans om en halvtimme. Hörs sen ♥

17 oktober

gårdagen hos bettan blev asbra! Dock några saker man inte hade räknat med, men så blir det ju alltid.. Sov kvar hos bettan och har segat där hela dagen så kom hem för en timme sen ungefär kanske..

har kollat igenom mamma och pappas cd-skivor och hittat massa smaskiga skivor. Så just nu spelas old lovely music på hög volym i vardagsrummet, mina pommes frites står i ugnen och är snart klara, och jag slappar. SKÖNT. Just det, introduktionsintervjun gick som smort och lina har nu två jobb, hihi. Men nu piper det för fullt ute i köket, vilket betyder att mina pommes frites är klara och jag ska ta plats framför tvn.


16 oktober

kom precis hem, har vart och sett "mig äger ingen" med dramaklassen. Den var ganska bra faktiskt, men nu har jag inte tid och skriva mer. Ska iväg på jobbintervju sen ut och käka med far min. Efter det ska vi handla hem lite mat, sen beger jag mig hem till bettan. Party står på schemat ikväll, & håll tummarna nu för att jag får jobbet!..

15 oktober

kom hem för en liten stund sen, blev stan en sväng. Den här dagen har varit otroligt skön, nästan lektionsfri. Efter skolan igår var jag på stan en stund med hanna innan jag mötte upp rasmus för en fika. Blev inget plugg igår, och svenskan som skulle vara inlämnad i måndags, är jag ännu inte klar med.... (kan bero på mitt dåliga intresse & energi.) Men idag ska jag faktiskt bli klar med det så jag kan skicka in det, även geografiläxan från förra fredagen, whops? Nåväl, har inte så mycket intressant att berätta. Nu ska jag färga håret hade jag tänkt, har fått jätteljus utväxt och färgen börjar svagt försvinna.. so long


13 oktober

usch va dålig uppdatering idag, ingen alls förns nu.. fast å andra sidan har inte så mycket hänt så. Skolan och sen har jag varit och solat nu på kvällen. Fick reda på att både svenskan och historian är inställda imorgon, så har bara spanska 12-13, morgondagen kan inte bli mycket bättre! Just det! Jag har ju sökt massa olika jobb i hopp om att börja tjäna mer egna pengar, (har ju redan ett jobb, men lönen betalas endast varje termin.) Så jag sökte ett jobb som reklamutdelare, och kan ni gissa vad!? Jo, det är nämligen så att jag fick ett sms idag att området där jag bor är ledigt från och med denna helg, så ska på introduktionssamtal nu på fredag. Och jag hade faktiskt glömt bort att jag hade sökt det där jobbet, så det kom som en liten överraskning efter lunchen idag.

Just nu sitter jag i min ensamhet och kollar på charles ingvar jönsson, han är för härlig. Tänkte dela med mig av min humor. Jag älskar honom!





"har du sett min lilla katt, lilla katt, lilla katt.." hahahaha

hollywoodfruar

Just nu är det hollywoodfruar i min tvruta, det är faktiskt ett ganska roligt och underhållande program. Även om allt som sägs kanske inte är det mest genomtänkta och smartaste.. Träningen gick som vanligt skitbra, och idag körde vi på med frivolter nästan hela lektionen! Efter vi hade slutat var jag och elin lite småsugan på att prova våra erfarenheter sen tidigare, så stannade en liten stund och körde på trampetten. (kolla klippet.) Ska plugga efter programmet och sen sova, är skapligt trött på måndagar!


12 oktober

har inte erat internet heller fungerat på sista tiden? Mitt har iallafall vart helt konstigt, kom in på internet i ca 4minut igår.. usch irriterande! Men igår så hände inte så mycket, hade dans, köpte lösnaglar på hälla, och sen var jag ute och gick med pappa på björnön. Nu håller jag på och värmer mat, måndagar börjar jag ju så sent så då äter jag aldrig lunch i skolan. Den här veckan, sen nästa sen har vi lov! Gosh i love it.

H&M ringar

minns ni ringarna jag köpte i förra veckan? Köpte en storlek för stor, så nu tänkte jag höra om någon är intresserad,  8 st strl M 49,50 :-


10 oktober

kom hem för inte så länge sen, gårdagen var sådär kanske inte världens hit. Har ni märkt hur mysigt vädret är idag? Har lust att sätta mig i min säng med varm choklad, en stickad tröja och en bok i det här höstvädret. Känner mig glad och lugn på något sätt.. Även om hösten inte är den varmaste och mest omtycka årstiden är den trotts allt den mysigaste måste jag nog säga, med alla olika vackra löv och tjocka halsdukar.

snart ska jag iallafall åka och sola tjugofem minuter, cancer tänker ni. Men hur mycket kan man inte få cancer av nu förtiden? Bara man äter ketchup så finns risken där... men ja, efter det så ska jag åka hem och ta ett varmt långt bad tror jag, och sen plugga. den här dagen är inte så planerad och örebro skippade vi. Blir uppsala och deras äventyrsbad imorgon. Men innan jag gör någonting annat ska jag äta lunch!




dresscode

ska dra till löken nu, hoppas ni får lika kul som mig ikväll!

 



kör på det här ikväll, det funkar väl?


9 oktober

fikade precis och det var väldigt gott. Lillebrorsan har ju fyllt år så idag blev det fika, och slapp tårta wiho. Ska börja fixa mig lite smått snart, för jag ska hem till löken med anna, hade andra planer på att åka till sala och träffa daniel men så blev det inte. Hur ser eran kväll ut?

Grattis lillebror 14 år
& grattis voite 20 år!

25 minutare

Ska cykla och sola 25 minuter nu, men blir ingen simning för det har jag inte tid och ork till idag. Efter det ska jag hem till mathilda och fota, så hörs senare!


8 oktober

godmorgon på er, sitter i skolan just nu men känner att jag inte har vaknat fullt än. Håller på och jobbar med engelska, the california gold rush.. måste fortsätta med arbetet nu, men är ni lika trötta som mig ta och lyssna på den här låten! :)




mr. gorgeous & karolina

kollar på tv, men tog en paus i reklamen och tänkte slänga in ett videoklipp på denna snygging. Är han inte för snygg!
.. det skulle inte vara fel att ha denna hunken hemma i soffan en lördagskväll. Ett stort + är att han kan sjunga, riktigt bra för den delen. Och vad är inte mer charmerande än en kille som kan sjunga och spela för en?

vid 1:46 börjar han spela, jag är kär i killen!



OCH...

tycker det är konstigt att karolina inte sitter där bland dom 8 som är klara för kvalfinal i idol, hon gick inte ens vidare på slutaudition. hon som var så egen och så bra..


typiskt

vilken jävla sur busschafför det var som satt bakom ratten när jag skulle gå på bussen. Visade upp samma biljett jag hade åkt hem på och då var det inga problem alls. Men nu, nej då kunde man tydligen inte åka med den för att det var "arostian" som har en övergång på tre timmar. Varför just nu? Hade sprungit till busshållplatsen för att hinna med den, så blev lagom irriterad när jag fick höra dom där orden,
"det här funkar ju inte, det förstår du väl själv". Öhhm, okej? Lungt om jag köper en ny då?
-" mmmhh, skynda!"

Och tror ni inte att jag bara har nio kronor i plånkan, 2 kronor ifrån en biljett. Så jag var ju tvungen att gå tillbaka och säga att, nej tyvärr jag hade bara nio kronor så du får väl åka utan mig. Förväntade mig kanske ett -" Hoppa på iallafall eller okej för den här gången". Men det ända jag fick var en igenstängd dörr framför nosen. Och kan ni gissa vad! När jag var halvvägs hem från busshållplatsen för att hämta cykeln kom jag på att jag hade två kronor i innefacket på väskan.. Iallfall så kom jag till badhuset, och vi simmade och solade. Var så skönt att jag somnade i solariumet, haha. Köpte ett solkort nu, så ska dit imorgon igen med mathilda innan hon ska fota mig. men nu ska jag smörja in mig med bodylotion och bli en mjukis.


7 oktober

Är hemma nu, har precis vart på stan med fia. Kollade runt lite och hjälpte henne leta efter en ny jacka, men det blev inga köp varken för henne eller mig. Tycker att jag var duktig, för alltid (eller senaste halvåret) när jag går på stan känner jag ett sug att jag måste ha någonting. Ungefär som att jag fyller ut ett tomhål varje gång jag köper något, jävla shoppaholic. Bortskämd, knäpp tänker säkert några av er, men jag är bara tvungen och det finns ju nästan inget bättre än att shoppa heller!
Ska snart iväg igen, simma och sola med anna och det ska bli hur skönt som helst. Dessutom kanske man får lite färg, nu ser man ju ut som en blek svenne som aldrig har sett en solstråle förut!

måste rusa, bussen går snart!


godnatt

Åh kollade precis min statistik, unika besökare har stigit med 5 och sidovisningar har stigit med 31. Va kul att ni läser, då blir jag glad, och förhoppningsvis läser ni för att bloggen är bra, rolig osv. Dansen tidigare var jätterolig och vi körde på som bara den, varje tisdag är jag alltid lika svettig och det tyder på en bra work out. Känns som att jag gör framsteg i den här "linaprocessgrejen" haha. Men nu börjar klockan bli mycket och jag börjar ju redan klockan åtta imorgon, så nu ska ja hoppa ner i sängen och träna lite inför redovisningen innan jag sover. 
slänger in en bra låt, njoy people och sov gott!



 

6 oktober

Förlåt, har inte orkat ta mig tiden att skriva några inlägg idag, men nu kommer det. Blev inge stockholm idag, och alltså ingen jobbmässa. Elin hade inga pengar och jag ville inte åka själv. Så slutade skolan 10.40, stannade kvar en stund och vi gjorde klart allt till redovisningen inom historia/samhäll som är imorgon, bra jobbat allihoppa. Efter det gick jag och hanna ner på stan en stund innan vi skulle tillbaka till skolan för att gå på "RPP intervju" , rudbeck party poopers. Ja, intervjun var ju allt annat än vi hade tänkt oss.. påsättning av kondom på gurka, dansa inför alla, erkänna det pinsamaste man vart med om osv. Men vi klarade oss igenom det, men tyckte det var lagom pinsamt efteråt.

Har hunnit varit hemma en liten stund nu för jag har precis gått på stan med mamma och shoppat. Ett linne, benvärmare, ringar och torrschampoo fick jag med mig hem idag. Hittade även ett par skitsnygg pumps på skopunkten, men dom får följa med och bo hos mig i helgen, eftersom vi ska till örebro (!). Gud vilken shoppingnarkoman jag är, helt galet!  Nu ska jag käka sen iväg på dans, har velat dansa loss hela dagen så det ska bli hur kul som helst.








mycket bra lina, retard

jävla retard jag är. Tar bort nästan alla bilder jag laddat upp, och inser inte att alla bilder försvinner då.. mycket duktigt. Märkte det först nu när jag läste några olika bloggar och skulle kolla min egen, att "hoppsan, alla bilder är borta"! TYP. har laddat upp några bilder nu och försökt komma ihåg vilken bild som var i vilket inlägg, men det är ju hopplöst. Och det är inte tio inlägg vi snackar om heller. Plus att min vackra header är borta, r.i.p tills vidare. Nu ska jag sova, och hoppas på bättre tider imorgon och framöver, godnatt igen


varmdusch och godnatt

Sådär nu har jag vart ute och sprungit, det var väldigt skönt men jag har ont i hela kroppen! Nu ska jag ta en varm lång dusch och sen kolla en stund på tv innan jag lägger mig. Dagens träning är fullbordad och jag är skittrött, godnatt för idag

planering inför denna vecka, efter skolan och helgen



viktschemat

Såhär ser att komma-i-gamla-byxorna-schemat ut denna vecka! Har gjort en liten ändring, vikten under alla veckor är hemlig tills hela "processen" eller vad man ska kalla det är klar. Haha. Linas viktprocess, gud va töntigt det låter men jag gör det för min egen skull och för att må lika bra som förut! Vet att det finns flera hundra tusen säkert som skulle tycka att jag överdriver och verkligen inte behöver gå ner i vikt, men om man jämför med hur jag såg ut förut och hur jag ser ut nu så är det stor skillnad. Jag stävar inte mot att väga 40 kilo om ni tror det, det är alldeles för lite, jag är absolut inte tjock, det vet jag och det tycker jag inte heller. Men jag tycker att jag är mullig och det är jag faktiskt (mot förut) så nu blir det stenhårda tag med det här. Vi alla har olika mål vi vill nå här i livet, och just nu är detta mitt.



träning

Precis haft träning, och det gick hur bra som helst. Nu ska jag ut och springa en sväng. Skolfotona kom idag så tänkte slänga in en bild på hur kortet blev.



5 oktober

Sitter i skolan och har samhällkunskap. Slutar om 35 minuter, det gillas. Måste skynda mig hem eftersom träningen med mina två gymnastikgrupper börjar fem och jag måste vara där ca tio minuter innan. Så har 45 minuter på mig att hinna hem, käka, byta kläder och ta det lite lungt, stressigt! Efter träningen ska jag nog ut och springa lite sen ta en varm lång dusch. Vi hörs senare, puss

New

några bilder på det jag handlade i fredags, ska slappa lite framför tvn med vindruvor och mulivitamindryck nu och sedan lägga mig, är så himla trött. Godnatt på er


4 oktober

Hejdär, verkligen haft en slödag idag. Känner att jag knappt har orkat någonting, förutom dansen då. Är helt slut och har ont i hela kroppen, varför? Ingen aning faktiskt. Har kollat runt lite på olika hemsidor efter kläder och skor som jag verkligen är beroende av. Sparade bilder på saker jag har fått upp mina ögon för på sista tiden och ska köpa när nästa studiebidrag kommer, mina måsten! Allt från skopunkten och H&M. Imorgon ska man tillbaka till skolan igen, och det känns tungt. Jag vill ha lov nu, orkar inte sitta där instängd i olika salar och jobba. Jag vill göra saker ute igen, med familjen och bara vara. Som när man var liten! Tråkigt nog blir man aldrig liten igen, och det mamma alltid sa och fortfarande säger, "var barn så länge som du kan" stämmer.


3 oktober

Kvällen igår vart hur bra som helst! Kom hem med daniel till mig runt kvart i två, och jag somnade nästan direkt haha. Vi har nästan legat i sängen hela dagen idag och kollat på hollywood fruar. Hade öppethus 4-6 i vgf-hallen också med mina två gymnastikgrupper och dom var jätteduktiga som vanligt. Ikväll så blir det myskväll framför datorn eller tv:n med chips och läsk! Dålig uppdatering idag, den blir bättre imorgon.  Kisses & hugs

 


lite party

Som ni vet gick jag ju upp tidigt imorse, eller tidigt och tidigt.. (tidigt för min del). Men tydligen så hade vi sovmorgon till tio idag, typiskt. Men tur var väl det att jag kom tidigt för jag blev helt klar med geografi/matte arbetet! Efter skolan blev det en sväng på stan och jag inhandlade en mascara, en jacka och ett par leggings. Nu sitter jag hemma hos Elin. Hon håller på och fixar sig och om ett tag ska vi dra ner på stan och sen vidare på fest hos födelsedagsbarnet linus. Tror det blir en toppenkväll! Hörs imorgon.

goodmorning

Godmorgon på er, första dagen på jättelänge som jag kommer upp såhär tidigt haha! Är så trött att jag till och med började skriva "godmorgon på er.." där man skriver in webbsidan man ska till. Anyway, idag är det fredag hörni och det betyder helg. Hur skönt som helst, och idag kommer min saknade daniel till mig. Men först väntar en lång skoldag fram till halv fyra, inte lika skönt.. Sen ska jag ner på stan och köpa några saker. Nu ska jag piffa till mig lite och platta håret.


hur läskigt som helst..

Kom hem från mathilda för en kvart sen ungefär, det var hur läskigt som helst att gå ensam i mörkret även fast det knappt tar två minuter att gå. Dels för att jag har varit med om saker som hänt och dels för att hon berättade en väldigt läskig sak som hade hänt henne, precis där vi bor. Så precis när jag kom innanför dörren och kunde pusta ut hoppade min lillebror fram och skrämde livet ur mig!! Som tur är överlevde jag, men hjärtat slog fort som tusan. Hemma hos Mathilda badade vi och snackade massa, otrolig roligt eftersom vi inte har setts på evigheter. Skulle även hjälpa tjejen att hitta sina leggings, och efter att vi har dragit ut hela garderoben en gång och är på gång med en runda två så drar hon ut översta lådan på en byrå brevid, "nämen oj, här ligger dom". Haha den kvinnan har inte mycket koll, vi är rätt lika. Båda har noll koll och tappar bort saker på mindre än två sekunder. Vi hade iallafall hur skoj som helst. Men nu ska jag på dejt med john blund.



1 oktober

Målade precis naglarna i den underbara färgen röd. Rött hår, röda naglar, rött läppstift vad mer saknas? Perfekt! Haha.. Jag har precis varit en sväng på stan med Mathilda, det blev det röda nagellacket och en massa prat. Ska bara käka en macka sen ska jag gå hem till bruden, hon bor knappt en minut ifrån mig. Vi ska nog bada bubbelpool, ibland är livet underbart alltså. Nu blir det oboy med morotsbröd yummi :)





RSS 2.0