Prov hit och dit

Har precis kommit hem efter en skön skoldag och en sväng på stan. Det blev stan med Hanna ist för Elin hade jätteont i magen. Köpte en röd hårfärg, färgar antingen ikväll eller imorgon, spännande va! Lina rödtott, hm det blir nog super :D. Har matteläxa och geografi tills imorgon, usch.. Och idag har vi även haft två prov/test i svenska. Inte alls svårt men drygt bara, iaf läsförståelse. Fick reda på mattetestet också, 19/50 lyckat en poäng ifrån att inte få brev hem.. Blir lite irriterad på att jag bara var ett poäng ifrån. Vad har ni gjort idag?


Skoldags..

Godmorgon! Jag har sovit väldigt gott inatt trots mina konstiga drömmar. Hoppas ni har gjort det också! Gick upp för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost, nu ska jag strax hoppa in i duschen sen fixa klart mig. Börjar 11.40 idag, riktigt skönt första dagen efter helgen. Efter skolan ska jag ner på stan med Elin och kolla runt lite grann, sen blir det nog att åka hem och bara ta det lungt. Ska hoppa in i duschen nu, puss!

Slapp

blev aldrig något träningspass med malin, det blev att ligga i soffan med käk framför tvn. Råkade somna för att jag var så trött och slut. Och imorgon är det skola igen, usch den här helgen har gått riktigt fort.. Det är inte det att skolan är tråkig på något vis, men vem vill inte hellre vara ledig och bara vara? Klart man inte säger nej till det! Aja, örjar tolv imorgon så jag får en riktigt skön sovmorgon iaf. Och nu ska jag nog inta sängen så jag verkligen får sova ut, godnatt!

Galen kväll

Gårdagen vart galen och rolig, som vanligt med mina brudar! Började med att vi åt tacos hemma hos malin som var underbart gott, pratade massa dansade och körde spel. Sen fick vi bråttom till bussen men hann med den som tur var, en jävligt rolig bussresa haha! Var i stan nån timme sen gick vi till hammarby & kvällen slutade i enhagen på en fest. Kom hem till malin ganska sent och då blev det tacos innan vi somnade. Vaknade runt elva halv tolv så gick vi ner och åt tacos, igen! I <3 tacos, som ni märker. Har haft dans idag också, det var riktigt skönt att få röra på sig. (jag som inte har rört på mig på hela sommaren..) Nu ska jag äntligen bli av med alla dom här extrakilona, min kropp skriker av glädje! Ska göra mat nu, är jättesugen på fiskpinnar. Och senare kanske det blir friskis och svettis med Malin. Men nu > time for food!



för bra tjejkvällar!


Tacos hos malin!

Godmorgon!

Ska snart åka ner på stan för att träffa Linn, sen ska vi vidare till malin. Tacos och lite förfest hos henne med alla brudar inte helt fel? Sen blir det nog dingtuna, om vi inte blir kvar hos malin men det avgör sig frammåt kvällen. Gårdagen vart suverän måste jag tillägga. Hann aldrig skriva något inlägg igår för jag hade fullt upp. Skolan var ganska kul, sen när jag kom hem fick jag skynda mig att städa litegrann innan Daniel kom till mig. Vi hade mysigt och senare runt kvart över nio började vi röra oss mot pg där det var födelsedagskalas för rudolf & löken! Hemma runt ett halv två någon gång, och jag somnade direkt. Nej hörni, ska hoppa in i duschen och sen fixa till mig och packa ner kläder innan jag drar ner på stan.

Ny blogg

Hej, nu känner jag att det var riktigt länge sen jag fick skriva av mig! Använde ju blogspot.com förut, men jag bestämde mig för att byta till blogg.se. Jaja, hur som helst har jag vart i skolan idag. Det var riktigt kul men lite segt eftersom jag inte har vant mig vid att gå upp såhär tidigt än. Har inte skrivit någonting om hur det var att börja skolan, började ju faktiskt ettan på rudbeck i måndags. Var inte alls nervös eller orolig för någonting, ( vilket är väldigt olikt mig, antar att det har förändrats under sommarlovet.) Allting gick bra och klassen verkar skitbra! Imorgon är det fredag, vilket betyder att den första skolveckan är avklarad, och man äntligen kan vila ut !  Nu ska jag städa lite och sen göra sängen sällskap under natten. Hörs imorgon.

Välkommen till min nya blogg!






RSS 2.0