new






vi tröja med axeldekorationer 169 :- New Yorker
Svart "magtröja" 49 :- New Yorker


halvstudeidag i skolan så promenerade ner till city och shoppade. Blev två tröjor denna gång, men hittade en awsome klocka också som jag tror följer med hem imorgon. Vilket smartass jag är, glömde böckerna som jag skulle plugga på till provet imorgon i skolan. Vad gör man? hmm. väldigt smart lina.

Hur som helst, nu ska jag försöka få min vilja igenom och gå hem till älskling. Min mamma är inte speciellt glad på mig just nu tack vare min smarthet.


stress

Gud vad måndagar är stressiga. De börjar alltid med försovning, skola till halv fyra sedan jobbet från fem till sju. Efter det dusch, kvällsmat och plugg resten av kvällen. Man hinner aldrig lägga sig ner och bara pusta ut förns sent på natten. Därför blir uppdateringen på måndagar kass.

Men nu är klockan mycket så nu ska jag och lucas röra oss mot sängen. Godnatt!
En bild på mathildas kattunge, Alice från igår. Endast 10 veckor gammal och urgullig!
(ps. veckans hiss/diss hann jag inte med igår hade fullt upp hemma hos familjen hörberg där det skulle slingas hår. Vi kör några extra punkter nästa vecka istället.)

Earth hour

Earth hour. Var det någon som släckte ner allt under den timmen? Jag sa till lucas att vi skulle göra det, men han tyckte inte att det lät som en bra idé.. Så det blev tyvärr inte så. Men jag tycker att det är ett väldigt bra sätt att visa på att man bryr sig.

Kan ni tänka er va coolt det skulle vara om precis alla runt om i hela världen exakt samma tid skulle stänga av och släcka ner allting? Jag undrar verkligen hur mörkt det skulle bli då. Det tycker jag vi borde ha som ett mål, och se om alla skulle klara av en timme utan el.

Jag har ett ämne som jag verkligen måste ta upp här. Jag är så j*ävla förbannad, och måste få ur mig allt. Klockan är för mycket nu så antingen kommer det upp imorgon om jag har tid (har väldigt mycket imorgon), eller på tisdag. Men nu ska jag blunda, kram & godnatt!



fundering

Varför måste man ses som en "tråkmåns" bara för att man vill umgås med sin pojkvän? Det är någon man älskar och delar precis allt med, varför skulle man vara tråkig bara för det? Jag är så trött på människor som säger att man är tråkig bara för att man vill umgås med sin pojk/flickvän.

Man tar sig ju tid för både vänner och pojkvän. Men sen om jag har planerat eller helt enkelt känner för en hemmakväll med min älskling istället för en ute kväll med tjejerna, då blir man automatiskt tråkig?

Det är så sjukt att det ska behöva vara så. Varför kan andra inte bara vara glada för ens skull och tycka det är kul att man funnit någon som man älskar och vill dela allt med? Är ni avundsjuka, ni som klagar? Jag förstår inte varför bara.


illness, sickness & disease


man kan aldrig få för mycket av ringar. Skinnjackor, ringar, armband, skor, fotarmband och fakeglasögon - det finns inget bättre! Om jag blir rik kommer mina garderober svämma över.

Nu är det dags för ett varmt bad med massa skum och senare ta ut nalla, lite städning och film.
I don't like the fact that there's nothing to do when you're ill.

10 03 26


Godmorgon. Ska snart stänga av musiken och blunda lite, är nämligen sjuk idag också så det blir att vara hemma. Så idag kommer jag ha massor med tid att fortsätta på bloggen, men visst har den blivit fin? Säg vad ni tycker!

everything is turning grey

Några nyheter till garderoben .



Gråa haremsbyxor
Gråa och svarta jeans
Svart bodyskjorta
Allting kommer från InWear


Toppar under 100-lappen



Här har vi fem fina plagg under hundralappen.
1. H&M divided - finns i färgerna grönt, rosa och svart. 99 kronor
2. BikBok - 99 kronor
3. Bubbleroom - finns i färgerna blått och grått. 79 kronor
4. H&M divided - finns i färgerna rosa och turkos. 99 kronor
5. BikBok - 79 kronor

Kom ihåg att det inte alltid behöver vara dyrt att se fin ut.


from yesterday

Hej på er! Precis kommit hem, har blivit sjuk över natten så jag åkte till skolan och gjorde provet sen åt jag med lucas på stan innan jag åkte hem. Blä för ont i halsen, feber och snor. Men det verkar inte vara något som kommer hålla i sig i dagar, jag hoppas verkligen inte det iallafall.

Ni vet min "under 100-lappen" kategori? Jag har bestämt mig för att ändra lite. Istället för att bara tipsa om en/ett plagg, smycke eller sak i veckan så tänkte jag blanda lite. Idag kommer det att visas toppar under 100-lappen, så kika in lite senare så har det nog dykt upp ett och annat. Kram


Di leva

Blev en stanrunda med elin idag, sökte jobb, fick en gratis pollypåse och massvis med prat. Hoppas på ett jobb nu, jag behöver verkligen ett till! Och ett sommarjobb skulle inte sitta helt fel det heller. Liksom hur ska man överleva sommaren ut utan cash?! otänkbart! Efter stanrundan blev det lite mycket, lite för mycket datasittande kanske. Men jag har iallafall sökt två modelljobb nu också, man får väl hoppas på det bästa helt enkelt!

Från det ena till det andra, polly. Jag & Elin fick en varsinn gratis pollypåse på ica skrapan, och nu har jag nog fattat mitt beslut... På lördag den 27e (när förövrigt jag och lucas vart tillsammans 3 månader!!) efter 1 år & 3 månader, hela 455 dagar ska jag för första gången sedan jag var 15 år proppa i mig GODIS! Jag kände verkligen suget ordentligt när jag höll i påsen idag, huvaligen. Så nu ska jag ladda med hela 1 kg godis, ja kanske lite mycket men tänk också på hur mycket jag gått miste om!

Nu ska nallzor tas ut och sedan ska det pimplas kaffe natten lång. Denna natt bjuder på svenskaplugg - satsdelar, hallelujah.


Di Leva, najz kille med bra och avslappnande röst. Jag gillar när man är egen.


Hold on

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le .

Pier Pressure



JAG MÅSTE DIT! Jag måste måste måste dit! Helt galet bra artister och helt galet bra pris på biljetten.

♥ paramore
♥ dead by april
♥ The sounds
♥ 30 seconds to mars
♥ neverstore
♥ HIM
♥ takida

HELT SJUKT


f l o w e r s

I helgen ska jag försöka få med mig någon av dessa tre byxor/leggings hem. Är dom inte snygga? Allt från h&m. Nu ska jag strax öppna upp svenska och historiaboken, not so fun. Later guys

lost the view

Nu har jag infört två nya kategorier. Under 100-lappen och veckans fundering. Jag kommer tipsa er en gång i veckan om ett/en plagg, sak eller smycke som ligger under 100-lappen och i kategorin veckans fundering kommer jag en gång i veckan skriva en fundering jag har. Låter det bra?


Men nu är det dags för mig att hoppa i säng. Godnatt!


20:06

Tänkte införa hiss/diss igen. La ner hiss och diss hit och dit eftersom nästan alla bloggar körde på det. Så jag återinför det nu när det börjat "svalna" lite, ja ni förstår. Tänkte köra på det en gång i veckan, varför inte varje söndag? Där jag hissar och dissar två saker. Funderar även på att införa några andra nya kategorier som, "under 100-lappen", "dagens plagg", "dagens fundering" osv. Tyck till!

here it comes..




♥  Mönstrade kläder. Byxor, kjolar, klänningar ja allt! Nu till våren och sommaren passar inget bättre än att dra på sig ett par blommiga byxor och sprida lite färg i vårat gråa samhälle.
 


♥  Gummistövlar! Dom är snygga, sköna och finns i miljarder olika mönster och färger. I vår och sommar tänker jag leva i gummisar.







* Buisters. Det har blivit okej att gå ut i underkläder. Det funkar OM man kan bära upp det snyggt och det ser bra ut. Men går man på fest i en kjol som slutar vid höften, buister och kavaj börjar det bli trash varning. Jag själv kommer nog inte satsa på gå-ut-i-underkläder modet.


* Daniel Lembke, en kille som bloggar. Han startade en facebook grupp där han spammade sönder för att han hade tråkigt, han skryter ständigt på sina facebook statusar och är bara allmänt jobbig.



t r ö t t

Nu var det allt för länge sen någonting dök upp här. Så, den här helgen har jag varit med min panda. I fredags blev det fredagsmys och igår kom elin, bettan och lucas hem till mig fixade oss i ordning och sen vidare till dc. Dock mådde lucas inge bra och varken jag eller tjejerna var speciellt partysugna så vi drog efter ca en halvtimme.

Idag har varit en såndär typisk ligga-i-sängen-dag utan att tänka på nånting. Så det jag tänkte göra nu är att fullborda det, sängen here i come!


m y l o v e

Denna dagen har bestått av försovning, stan och anna. Efter skolan blev det en tripp ner på stan med anna och louise. Där hittade jag min älskling, den bara hängde där på rean och ville bli sedd av mig. Dock kunde jag inte köpa den pga min dåliga ekonomi denna månad, men vi får se om mor min kanske är på bra humör imorgon.

Resten av dagen har jag varit hemma hos annisch, vi kollade på en massa p&l videos från förra sommaren och pratade. Nu är p&l biljetten hämtad btw! Snart är det dags för mig att öppna historiaboken, kan riktigt höra hur den ligger och gnyr efter mig. man måste ju börja nån gång. Lateeeer


här är min kärlek, men så mycket finare i verkligheten.


f o c u s

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film. Har sovmorgon imorgon men jag funderar på om jag ska gå upp tidigare och plugga, har jag slagit i huvudet? Nej, men någonting har förändrats. Tror det är min inställning till olika saker. Anyways, nu ska jag sova. Later guys



slänger in en bild från i sommras. fokus på håret

s t u f f




två nya armband. Båda från kappahl, det lila för femton ynka kronor (köpte det även i blått) och det svarta med hjärtan på från barnavdelningen 29,50 :-
FYND

wow geeks






schhleten efter allt spelande . . .

12:44

Tjenixen, sitter nu och väntar på min mamma som ska komma förbi här (är hos lucas) med macdonalds åt mig och även hämta nallzor! Är ledig idag men trotts det så gick jag upp halv nio och tog ut hunden. Om nån timma ska jag börja ägna mig åt historia, har inlämning på fredag så jag måste försöka bli klar med den. Och när min panda kommer hem ska jag tvinga honom att massera mig, ihi.
Just det, håll utkik ska strax lägga ut några bilder på två stycken som är väldigt insatta i wow..

10 03 15

Satte G på matteredovisningen och nu är nästan hela den här dagen avklarad. Ska byta om och om en kvart bege mig mot gideonsbergsskolan, för jobb/träning. Later


understand and transform

Det finns så mycket jag vill ta tag i, men alldeles för ont om tid känns det som. Egentligen är det väl inte så, jag gör inte speciellt mycket på fritiden men tiden bara rinner iväg endå på något vis. Jag ska nog köpa ett stort block när jag får pengar över och skriva upp allt jag vill hinna med innan sommaren, innan det här året är slut och innan jag dör. Bra sätt att minnas allt man vill göra på.


Ska börja ändra rejält på saker och ting nu, känns som att jag slösar bort för mycket tid på onödiga saker och lägger för lite tid på det som är viktigt. Ibland kanske man behöver lite hjälp på traven för att öppna upp ögonen och inse saker.

Blev hemma ikväll med matteboken, och nu ska jag avsluta dagen/påbörja den nya dagen med att hoppa ner i sängen med nallzor och sova. Hoppas på att pandan tar sig hit imorgon bitti och gör min morgondag bra.

19:16

Efter den här dagen är jag riktigt trött. Har varit i vgf-hallen från 10.00 - 14.00 med elin och barngrupperna. När jag kom hem åt jag lunch och somnade direkt. Nu ska jag plugga matte och svenska sen åker jag hem till pandan och fortsätter med plugget där. Later

16:33

precis varit och ätit på napoli med v, blev en härlig kebabtallrik. Jag riktigt njuter av vädret nu, äntligen kan man använda solglasögon!




10 03 13

Godmorgon. Ännu en såndär härlig dag när man drar upp persiennerna och upptäcker att solen skiner för fullt ute. Igår var jag hos louise som jag inte sett på väldigt länge, så det var grymt kul att träffa henne igen. Vi laddade upp med anisktsmask, lite dricka och musik och badade i hennes bubbelpool med martin fram till ungefär tio. Sedan blev det national treasure som vi alla somnade till, tycker lite synd om min mamma som skulle hämta mig och så dyker det inte upp någon lina för att hon ligger och sover. Men allting ordnade sig med att louise vaknade och väckte mig halv två och då åkte kära pappa iväg och hämtade mig.

Nu ska jag byta om och ta ut nallzor på en promenad och ikväll blir det mys framför melodifestivalen med min älskling! later


Kolla vilket fint armand jag fick av louise igår! tack gumman! ♥



10 03 11

Igår kväll såg jag ett outsiders avsnitt om olika beroenden. Det fick mig att inse att jag faktiskt har ett beroende, som säker många märkt. Håret, jag kan bara inte sluta färga och trixa med det. Jag är nöjd med det några veckor eller dagar och sen vill jag göra någonting nytt med det igen. Problemet med alla beroenden är bara att det alltid finns något negativt inblandat. Och ja, ni förstår säkert själva vad som händer om man färgar håret hela tiden. Grymt jobbigt! Så nu måste jag försöka lägga ner hela det här färga-håret-beroendet innan allt hår har försvunnit. Förslag på hur mottages gärna.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, skriva lite på engelskan som ska redovisas imorgon och sedan bika iväg på ett möte.


10 03 10

tjenixen! Har precis varit och hämtat ut mitt paket på ica, vad kan det vara? Jo, mitt nya löshår wiii. Förövrigt denna dag så har jag hunnit med att åka hem en stund till pandan. Nu väntas en lång natt med spanskaplugg vilket inte är för roligt.




bild tagen igår av mathilda när vi fotade ute, fler bilder dyker upp sen.


10 03 09

åh vad härligt, äntligen börjar våren smyga sig på! Det droppar från alla tak, fåglarna kvittrar och solen värmer igen som den inte gjort på jag vet inte hur länge. Gick en skön promenad idag med v, eftersom jag inte var med på idrotten. Ner till elba och så satt vi där i solen och njöt. Riktigt fint var det.

Nu ska jag och mathilda ta några bilder och senare ska jag väl ägna mig åt pluggning. later!


00:00

make a wish!
Klockan börjar bli mycket och det är skola imorgon, så jag ska slå på en film och somna till. och kom precis på att jag faktiskt har sovmorgon imorgon till 11.40, awsome.

Godnatt

beroendeframkallande låt

14:18

mot hälla, nu ska vi se om jag kan hitta mig något vackert.



dagens outfit, väldigt dålig bild.

100307

Godmorgon solstrålar, sovit gott? Jag har! Idag ska jag åka en sväng till hälla, vi får se om jag hittar något fint. Och resten av dagen består av plugg och städning. Känner mig på toppenhumör idag, helt underbart.






18:56

trött, orolig, glad, ledsen, förvirrad, uttråkad ja, det är ungefär alla humör jag är på nu. Jag har inte sovit tillräckligt på flera dagar, somnat halv tre eller senare och gått upp mellan tolv och två, dags och vända på det nu. I övermorgon är det back to school och man är ju kanske inte överlycklig.

Har satt fast några nitar på skorna, vart väl ingen stor skillnad hade tråkigt så vad gör man, jo pysslar. Nu ska jag städa lite och sedan göra mig beredd i soffan framför melodifestivalen.



19:00

Äntligen börjar jag få tillbaka känseln i munnen litegrann. Tandläkarbesöket gick bra och jag klarade mig igenom hela besöket med minimal smärta. Ska strax ta lite käk och sedan vet jag inte vad som händer. Antingen ska jag hem till pandan idag igen eller så ska jag göra något med bettan. Är sugen på att vara social idag, men vi får se.

later


m u m w i n i l o o s e

Efter en runda på stan och käk på spicy med vännerna sandra och anna så drog jag och sandra oss mot henne. Vid sju åkte jag och mamma och spelade badminton. Jag förlorade med 4-1... Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till pandan.

Dagens, jag och sandra sitter i bussen och pratar och helt plötsligt utbrister högtalarna i bussen:

Vilken jävla massagebräda... Fast den är billig.

Vissa busschaufförer är.. kanske inte fullt normala.


l u c k y m e

Godmorgon!
Tandläkarbesöket gick... inge vidare. Ett hål, början på tre andra hål, små hål mellan tänderna och inflamation i tandköttet. NAJZ! Så jag ska tillbaka dit imorgon klockan tre för att laga tanden, måste nog vara den lyckligaste människan på jorden i nuläget.

Veckan har nu gått halvvägs och det är inte långt kvar förns man sitter där instängd i ett klassrum igen. Ska försöka åka en heldag till romme på lördag, och vill även till arosfortet. Men problemet är bara pengar. Ska lägga hela mitt studiebidrag på p&l biljetten och jag kommer inte ens ha 5 kr över. Surt.

Nu ska jag ta en dag i taget iallafall, har verkligen lust att göra någonting idag med vänner. Ska nog ringa och väcka sändie, föreslå spicy och mysdag! Tjing





23:58

Tjenixen. Helgen slutade lika fort som den började, som alltid. Söndagskvällen spenderades i moas systers lägenhet with some people och gårdagen i sängen med pandan. Idag har jag vart en sväng till örebro med familjen. Inhandlat en ny väska på rean och lös nitar som jag ska dekorera några klädesplagg med.

Har glömt kamerasladden hos lucas aka pandan, så det blir inga bilder förns jag har orkat lyfta på röven och hämtat den. Nu ska jag ta mig en kaka och lite läsk sedan ligga och mumsa i min säng framför andra avenyn innan jag måste sova. Ska upp halv sju imorgon, ni förstår det är så att tandläkarn har varit så bussig och gett mig en tid klockan prick åtta såhär mitt i sportlovet! Schysst hörru!

Godnatt






RSS 2.0